۴ دسته بندی ضروری از مواد غذایی برای داشتن صبحانه سالم
[ بازدید : 447 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]
ادامه مطلب
املت چینی یک غذای تند و باب میل کسانی است که به غذاهای تند علاقه زیادی دارند.
چینی ها تمایل زیادی به تند کردن املت دارند و معمولا در املت های خود از سبزیجات تازه و نیم پز و حتی خام استفاده می کنند.
مواد لازم :
تخم مرغ : ۴ عدد
گردو را ریز خرد کنید. لازم است که خمیر را حداقل به مدت 2 ساعت و حداکثر تا 2 روز در یخچال قرار دهید. با این میزان مواد 32 عدد نان کوچک خواهید داشت.
با همزن برقی، کره و پنیر خامه ای (هر دو به دمای محیط) را به همراه شکر و نمک به خوبی با هم بزنید. آرد را به آن ها اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیرد، بزنید. خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید . آن ها را باز کنید و هر یک را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای 2 ساعت تا 2 روز در یخچال قرار دهید(می توانید این خمیر را تا 3 ماه فریز کنید).
از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در 2 سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برای رویه کروسان ها،تخم مرغ را با 1 قاشق چای خوری آب، خوب بزنید.هر بار با یک بخش از خمیر کار کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده، به شکل دایره ای به پهنای حدود نیم سانتی متر و قطر 30 سانتی متر باز کنید. در صورت نیاز بر روی آن کمی آرد بپاشید. یک بشقاب بزرگ روی خمیر قرار دهید و کناره های اضافی خمیر را ببرید. با قلمو روی سطح خمیر از تخم مرغ زده شده بمالید و به صورت یکدست گردو و شکر قهوه ای بپاشید.
اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟
برای رفع ترش شدن غذا شما میتوانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.
توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.
نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.
با ما همراه باشید تا
- مواد لازم برای نان خامه ای
- طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
- نکات طلایی برای پخت بهتر نان خامه ای
را برای شما بیان کنیم :
هر گز سعی نکنید با قاشق فلزی غذای سوخته و چسبیده به قابلمه را تمیز کنید؛ چرا که تنها به وسایل خود آسیب می زنید. در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است
یکی از غذاهای اصیل ایرانی ،خورش بادمجان است. که مانند بقیه خورشت های سنتی محبوبیت و طرفداران زیادی دارد.این خورشت خوشمزه را می توان هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه کرد و شباهت زیادی هم به خورشت قیمه دارد.
مواد لازم:
گوشت:۵۰۰ گرم
بادمجان:یک و نیم کیلو
گوجه ی خوشه ای:به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی:۳ قاشق غذاخوری
غوره:به اندازه لازم
سیر:۲ حبه
پیاز:۲ عدد
نمک و فلفل:به مقدار لازمپای میوه های تازه یکی از بهترین شیرینی های تابستان است. فقط برای تهیه اصولی پای میوه باید نکاتی را رعایت کنید تا موقع پخت و برش از هم نپاشد.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
کره ۱۰۰ گرم