اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی

پنجشنبه 26 دی 1398
9:18
ساناز رحمانی


کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.

کیک یزدی



[ بازدید : 17 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ

سه شنبه 24 دی 1398
11:18
ساناز رحمانی

مواد لازم برای کروسان گردویی

  • 230 گرم کره
  • 23 0 گرم پنیر خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه گردو
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای

کروسان گردویی

طرز تهیه کروسان گردویی

گردو را ریز خرد کنید. لازم است که خمیر را حداقل به مدت 2 ساعت و حداکثر تا 2 روز در یخچال قرار دهید. با این میزان مواد 32 عدد نان کوچک خواهید داشت.

با همزن برقی، کره و پنیر خامه ای (هر دو به دمای محیط) را به همراه شکر و نمک به خوبی با هم بزنید. آرد را به آن ها اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیرد، بزنید. خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید . آن ها را باز کنید و هر یک را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای 2 ساعت تا 2 روز در یخچال قرار دهید(می توانید این خمیر را تا 3 ماه فریز کنید).

از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در 2 سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برای رویه کروسان ها،تخم مرغ را با 1 قاشق چای خوری آب، خوب بزنید.هر بار با یک بخش از خمیر کار کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده، به شکل دایره ای به پهنای حدود نیم سانتی متر و قطر 30 سانتی متر باز کنید. در صورت نیاز بر روی آن کمی آرد بپاشید. یک بشقاب بزرگ روی خمیر قرار دهید و کناره های اضافی خمیر را ببرید. با قلمو روی سطح خمیر از تخم مرغ زده شده بمالید و به صورت یکدست گردو و شکر قهوه ای بپاشید.


[ بازدید : 27 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن ،شور شدن ، تلخ شدن و تند شدن غذا

دوشنبه 23 دی 1398
15:17
ساناز رحمانی

اگر غذا زیادی ترش شد چه کنیم؟

برای رفع ترش شدن غذا شما می‌توانید؛ به خورشت خود یک تیکه نبات یا شکر و کمی زعفران با توجه به میزان خورشت خود اضافه کنید. برای ترش شدن قرمه سبزی تنها از شکر استفاده کنید.

توجه: برای اضافه کردن شکر به خورشت کم کم اینکار را انجام دهید. اجازه دهید شکری که به خورشت اضافه کردید خوب در خورشت حل شود آن را بچشید اگر بازهم نیاز بود شکر اضافه کنید.


[ بازدید : 24 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه “نان خامه ای” در خانه

دوشنبه 23 دی 1398
14:19
ساناز رحمانی

نان خامه ای :نکات و دستور تهیه به سبک شیرینی پزی ها

نان خامه ای از جمله شیرینی های همیشگی قنادی ها می باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد ، (البته اگر شما نگران سلامتی یا اضافه وزن خود نباشید ! ) حالا درست کردن این نان خامه ای در خانه می تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می خواهند با مقیاس های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.

با ما همراه باشید تا

  • مواد لازم برای نان خامه ای
  • طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای
  • نکات طلایی برای پخت بهتر نان خامه ای

را برای شما بیان کنیم :

طرز تهیه شیرینی خامه ای خوشمزه



[ بازدید : 26 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”

دوشنبه 16 دی 1398
11:57
ساناز رحمانی

مواد لازم و طرز تهیه شیرینی نسکافه ای
شیرینی های خشک برای مهمانی ها بسیار فوق العاده می باشد و علاوه بر این ، این شیرینی ها مکمل بسیار خوشمزه ای در کنار یک چای برای عصرانه هستند.

شیرینی نسکافه ای

همراه ما باشید تا برای شما طرز تهیه شیرینی نسکافه ای خانگی را آموزش دهیم :

مواد لازم برای شیرینی نسکافه ای
آرد :100 گرم
کره :50 گرم
پودر قند :70 گرم
زرده تخم مرغ :1 عدد
وانیل:نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
پودر نسکافه:3/4 قاشق غذاخوری
آب :یک قاشق غذاخوری
گردو ریز خرد شده :نصف لیوان
موادلازم برای گاناش
شکلات تخته ای :30 گرم
خامه صبحانه :یک قاشق غذاخوری
مغز بادام:به میزان لازم
پودر پسته :مقداری

[ بازدید : 35 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

با این ترفندهای ساده از شر قابلمه های سوخته خلاص شوید

يکشنبه 15 دی 1398
14:53
ساناز رحمانی

هر گز سعی نکنید با قاشق فلزی غذای سوخته و چسبیده به قابلمه را تمیز کنید؛ چرا که تنها به وسایل خود آسیب می زنید. در سوختگی شدید قابلمه که با شستن سیاهی قابلمه بر طرف نمی شود و همچنان غذای سوخته کف آن چسبیده است


[ بازدید : 24 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

خورشت بادمجان

شنبه 7 دی 1398
19:14
ساناز رحمانی

مواد لازم:

گوشت:۵۰۰ گرم‌

بادمجان:یک و نیم کیلو‌
گوجه ی خوشه ای:به مقدار لازم‌
رب گوجه فرنگی:۳ قاشق غذاخوری‌
غوره:‌‌به اندازه لازم
سیر:۲ حبه‌
پیاز:۲ عدد‌
نمک و فلفل:به مقدار لازم‌


[ بازدید : 27 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

پای آناناس

يکشنبه 1 دی 1398
22:47
ساناز رحمانی

نتیجه تصویری برای پای آناناس

مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
پودر نارگیل چهار قاشق غذاخوری
شیر کم چرب هم دمای محیط یک چهارم پیمانه
آب کمپوت آناناس یک چهارم پیمانه
کمپوت آناناس یک بسته


[ بازدید : 27 ] [ امتیاز : 1 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آموزش پخت چند غذای گیاهی مخصوص گیاهخوارن

شنبه 23 آذر 1398
22:58
ساناز رحمانی

طرز تهیه اردو قارچ

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۷۵ گرم

نمک۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل مقداری

آب ۲/۱ و ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

روغن مایع به میزان لازم


[ بازدید : 44 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

آموزش تصویری روش درست کردن ژله بورپرایز

سه شنبه 19 آذر 1398
23:19
ساناز رحمانی

1526

آموزش تصویری روش درست کردن ژلهبورپرایز ، مواد لازم :

ژله به رنگ های دلخواه ۴ بسته

آب

شیر دو لیوان


[ بازدید : 29 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک دانلود تک آهنگ خرید ملک در ترکیه خرید آنتی ویروس ثبت شرکت ثبت برند و لوگو اخذ کد اقتصادی ثبت تغییرات شرکت ثبت طرح صنعتی ثبت مسئولیت محدود نرم افزار حسابداری سوالات استخدامی اموزش و پرورش گیفت کارت اپل خرید آنتی ویروس آپلود عکس لوح تقدیر خودکار تبلیغاتی لوازم یدکی خودرو متخصص پوست شیراز
بستن تبلیغات [X]