شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

ساناز و سانیا

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

پنکیک خانگی

روش پخت پنکیک ساده با شیر

پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی برای صبحانه و عصرانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمه های کوچک به پنکیک معروف است.

پنکیک یکی از معروف ترین شیرینی های دنیاست که در دسته کیک ها قرار می گیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده می

شود و به راحتی قابل تهیه است.

این کیک ساده و فوری در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و با مواد متنوعی درست می شود.

مواد لازم:

تخم مرغ: 1 عدد

شیر :1 لیوان

وانیل : نوک قاشق چایخوری نوک وانیل

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

آرد سفید: 1 فنجان

شکر : 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

نمک : مقدار کمی

دستور پخت پنکیک کلاسیک | سرآشپز پاپیون

روش پخت پنکیک ساده با شیر

پنکیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای بین المللی برای صبحانه و عصرانه است که به دلیل تهیه آن در قابلمه های کوچک به پنکیک معروف است.

پنکیک یکی از معروف ترین شیرینی های دنیاست که در دسته کیک ها قرار می گیرد که به عنوان میان وعده و دسر استفاده می

شود و به راحتی قابل تهیه است.

این کیک ساده و فوری در سرتاسر دنیا طرفدار دارد و با مواد متنوعی درست می شود.

مواد لازم:

تخم مرغ: 1 عدد

شیر :1 لیوان

وانیل : نوک قاشق چایخوری نوک وانیل

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

آرد سفید: 1 فنجان

شکر : 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری

نمک : مقدار کمی

دستور پخت پنکیک کلاسیک | سرآشپز پاپیون

طرز تهیه پنکیک

برای تهیه یک پنکیک عالی برای صبحانه یا شام، ابتدا یک تخم مرغ را در ظرف مناسبی بشکنید و سپس با چنگال یا همزن

دستی شروع به هم زدن کنید تا تخم مرغ ها باز شوند.

سپس (شکر، نمک، وانیل) را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود.

یک نکته مهم در مورد افزودن وانیل این است که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید زیرا اگر وانیل زیاد باشد باعث می شود.

طعم پنکیک را تلخ می کند. سپس پس از مخلوط شدن خوب مواد، روغن مایع را به کاسه اضافه کنید.

بیکینگ پودر را با آرد ترکیب کرده و حدود دو بار الک کنید سپس به مواد پنکیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در این مرحله پس از الک کردن، مخلوط آرد را به کاسه حاوی تخم مرغ ها اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا تبدیل شوند.

کاملا یکدست شده سپس شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پنکیک ها یکدست شوند.

اگر شیر در دسترس نیست یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید، می توانید از آب برای تهیه پنکیک نیز استفاده کنید.

وقتی مخلوط پنکیک آماده شد، یک تابه بسیار کوچک به اندازه یک پنکیک را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و مقدار خیلی

کمی روغن در حد چرب کردن تابه داخل آن بریزید و یک ملاقه از مایه پنکیک زا درون تابه بریزید.پس از اینکه یک طرف پنکیک پخته

شد و رویش حباب ریخت ، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت تمام مایه پنکیک را به همین صورت آماده

می کنیم.

اگر می‌خواهید پنکیک زیباتری داشته باشید، حتماً از قالب های پنکیک استفاده کنید. این کار هم به تزیین و زیبایی پنکیک کمک

می‌کند و هم کار شما را راحت تر می کند.

استفاده از مواد دلخواه

همچنین می توانید از میوه های متفاوتی برای تزیین استفاده کنید. مثلا توت فرنگی و موز میوه های بسیار کاملی هستند می

توانید این ها را در کنار پنکیک بگذارید و آن را نوش جان کنید.

حتی می توانید پودر نارگیل، دارچین و لیمو بر روی پنکیک خود بریزید و این ترکیب را هم تست کنید. اما خیلی از افراد دوست

دارند، پنکیک خانگی آن ها کم شیرین تر باشد.

بنابراین می‌توانید از عسل، کره و شکلات آب شده استفاده کنید. این مواد هم برای ایجاد یک وعده کامل و مغذی بسیار مفید

است.

اگر این پنکیک خانگی را برای صبحانه میخواهید درست کنید، می‌توانید از خامه، عسل و مربا نیز استفاده کنید.

منبع:ashpaazi

طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی با کالباس

طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از پرطرفدارترین پیش‌غذا یا وعده غذایی در ایران است که بسیار محبوب است. سالاد ماکارونی یا همان سالاد اندونزی، سالادی خوش طمع و مقوی است که با مواد اولیه در دسترس هم می توان به راحتی آن را تهیه کرد.

در اینجا با دستور تهیه سالاد ماکارونی با کالباس یا همان ژامبون گوشت آشنا میشوید که فوق العاده خوشمزه است. البته باید توجه کنید که به خاطر پاستا و سس مایونزش این سالاد کالری نسبتاً زیادی دارد و خیلی هم سیر کننده است. پس بهتر است در مقادیر کمتر مصرف شود. مقادیری که در اینجا گفته شده 4 کاسه متوسط سالاد میدهد.

مواد لازم

1/5 بسته ماکارونی شکلی

300 گرم ژامبون

سس مایونز به مقدار لازم

250 گرم خیار شور

100 گرم نخود فرنگی

100 گرم فلفل دلمه ای

100 گرم ذرت

مراحل طرز تهیه سالاد ماکارونی

میزان مواد قید شده کاملا سلیقه ای و بستگی به ذائقه شما دارد،

خیارشور و ژامبون رو ریز نگینی خرد کنید، فلفل دلمه ای رو میتونید از چند رنگ استفاده کنید،فلفلهارو هم نگینی ریز خرد کنید.

ذرت و نخود فرنگی رو به مواد اضافه کنید در این مرحله سس مایونز رو اضافه کنید، همچنین مقداری نمک و فلفل و یک قاشق سس خردل.

مواد رو به یخچال منتقل کنید تا کمی مواد به خورد هم برن

ماکارونی شکلی رو به اب جوش اضافه کنید و کمی روغن و نمک اضافه کنید،وقتی ماکارونی هم پخت و خامی نداشت.ابکش کنید و اجازه بدید تا ابش بره.

در این مرحله موادی که قبلا اماده کردید به ماکارونی اضافه کنید،دوست داشتید کمی شوید و نعنا خشک هم بزنید.مواد رو کاملا زیر و رو کنید تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

مرحله اخر، قالب دلخواهتون رو با کیسه فریزر پوشش بدید و مواد سالاد رو داخل ظرف بریزید و کمی فشار بدید،چندساعتی بزارید یخچال.بعد به راحتی از ظرف جدا کنید.

روی سالاد رو کمی سس مایونز بزنید و تزیین کنید ،نوش جان

نکاتی برای تهیه ی سالاد ماکارونی:

• برای تهیه این سالاد می توانید به جای مرغ از کالباس رنده شده استفاده کنید.

• سس سالاد را بیشتر بگیرید زیرا بعد از اینکه سرد شد سس به خورد سالاد می رود و خشک می شود.

• خرد کردن یا رنده کردن مواد کاملا سلیقه ای است.

• اگر رنگ نخود فرنگی برای شما مهم نیست می توانید آن ها را به روش ساده بپزید.

برای پخت ماکارونی، سالاد ماکارونی مراقب باشید ماکارونی ها زیاد از حد نپزند زیرا خرد می شوند و ظاهر سالاد ماکارونی تان بد می شود و مزه ی آن هم خوب نیست.

• برای پخت سالاد ماکارونی می توانید از کلم بنفش استفاده کنید که در این صورت نباید رنده شوند و باید به صورت ریز خرد شوند.

• در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید.

• برای زیباتر شدن شکل سالاد ماکارونی تان از پاستاهای رنگی استفاده کنید

کوکو سیب‌زمینی با برنج

مواد لازم
برنج: 1 لیوان

سیب‌زمینی آب‌پز شده: 2 عدد

تخم‌مرغ: 2 عدد

پنیر خامه‌ای نرم: 2 قاشق غذاخوری

جعفری ریز شده: 2/1 لیوان

آرد سوخاری: 1 لیوان

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کوکو باید برنج را بپزید، سیب‌زمینی آب‌پز شده را بکوبید. پنیر خامه‌ای را هم با یک عدد تخم‌مرغ در مخلوط‌کن بریزید تا با هم مخلوط شوند.

بعد در ظرفی همه مواد را به همراه جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و اگر مواد شل بود به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

مواد را خوب ورز دهید و به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید .

در ظرفی یک عدد تخم‌مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگری هم آرد سوخاری بریزید .

بعد از استراحت دادن مواد، از آن‌ها به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست پهن کنید و بعد در تخم‌مرغ و آرد بغلطانید.

وقتی همه مواد را در تخم‌مرغ و آرد زدید، دوباره برای 15 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید .

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و به مقدار زیاد روغن داخلش بریزید و بعد از 15 دقیقه، کوکوها را داخل روغن سرخ کنید.

سپس با دورچین سبزیجات سرو کنید.

منبع:زن روز

طرز تهیه انواع پلو

مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو

2 پیمانه برنج
1 عدد سینه مرغ بزرگ
2 عدد هویج بزرگ
1/3 پیمانه کشمش
1/3 پیمانه زرشک
1/4 پیمانه خلال بادام
1/4 پیمانه خلال پسته
زعفران دم کرده به مقدار لازم
3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
2 قاشق غذاخوری شکر
45 گرم کره
1 قاشق غذاخوری گلاب
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

روش پخت مرصع پلو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.

سپس موادی نظیر (مرغ ،خلال پرتقال ، زرشک و کشمش ) را که برای تزیین برنج استفاده میشوند آماده کنید.

برای این کار هم باید زرشک و کشمش را از 2 ساعت قبل در آب سرد به صورت جداگانه خیس کنید تا اگر احیانا گل و یا سنگ ریزه ای داشت ته نشین شود.سپس مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه مقداری نمک ،زردچوبه و 1 عدد پیاز و مقداری آب بپزید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود .

مرغ پخته شده را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچکتر برش دهید.

همچنین اگر خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده تهیه کردید که نیازی نیست برای شیرین شدنش کاری بکنید ولی در غیر این صورت باید خلال ها را چند بار در آب خیس کنید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد در آب جوش یکی دو قول جوش بزنید و آب آن را خالی کنید.این کار را 3 دفعه انجام دهید تا تلخی خلال های پرتقال کاملا از بین برود.بعد از شیرین شدن خلال ها آن ها را در مقداری روغن داغ بر روی حرارت ملایم به اندازه یکی دو چرخ تفت دهید .

و در پایان به اندازه یک قاشق سوپ خوری شکر روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید و وقتی خلال ها یکدست شد آنرا از روی حرارت بردارید تا در اثر حرارت شکر ذوب شود.

زرشک و کشمش را هم بعد از اینکه خوب خیس خوردند از آب بیرون میاوریم. و نصف پیاز را با روغن تفت میدهیم و وقتی رنگ پیاز ها طلایی شد زرشک ها را داخل آن میریزیم و یک تفت کوچک میدهیم تا زرشک ها نسوزند.اگر هم زرشک ها ترش مزه بودند میتوانید یک دو قاشق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید و مزه آن را شیرین کنید.

همچنین نصف دیگر پیاز ها را هم با مقداری روغن تفت میدهیم و بعد از اینکه رنگ پیاز طلایی شد کشمش رادر آن کمی تفت میدهیم و آماده میکنیم.

بعد از آماده سازی مواد تزیین پلو ، برنج را که از قبل خیس خورده شده آبکش میکنیم و دم میدهیم .

مرغ پخته و آماده شده را با زرشک و کشمش مخلوط کنید و در هنگام سرو برنج با نصف چلو مخلوط کنید و مقداری از برنج را هم با زعفران دم کرده مخلوط کنید و به همراه خلال ها روی برنج بریزید . در آخر هم میتوانید مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بکشید.

تکنیک هایی برای خوشمزه تر کردن مرصع پلو:

  1. برای استفاده از خلال اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود طعم بهتری داشته باشد.
  2. برای خوشمزه تر شدن این غذا اگر از ته چین ماست یا مرغ استفاده کنید خوشمزه تر خواهد شد.
  3. برای تزیین از کمی پلو زعفرانی استفاده کنید.
  4. در تهیه مرصع پلو، حتما از برنج ایرانی ابکش شده استفاده کنید نه برنج کته
  5. برای تهیه خلال پرتقال، باید قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال را جدا کنید و به صورت خلالی درآورید و بعد آن را 3 بار به مدت 7 دقیقه در آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. در مرحله سوم جوشاندن، به اندازه یک بند انگشت نبات به خلال ها اضافه کنید تا خلال های پرتقال شیرین شوند.
  6. سعی کنید از زعفران زیاد در پخت این غذا استفاده کنید.
  7. زعفران را می توانید جداگانه با مقداری برنج مخلوط کنید و به زرشک اضافه نکنید تا ترکیب بندی رنگ مرصع پلو زیبا تر شود.
  8. در تهیه مرصع پلو از گوشت به جای مرغ و ماهی نیز میتوان استفاده کرد. به این صورت که گوشت را به شکل قلقلی در روغن سرخ کنید. و آن را با خلال ها روی برنج اضافه کنید و تزیین کنید.
  9. برای گرفتن تلخی خلال های بادام و پسته آن ها را از شب قبل در آب و مقداری شکر قرار دهید.اگر هم در گلاب خیس کنید خوشمزه تر و خوش عطر تر میشوند.
  10. دقت کنید در مرصع پلو خلال ها بر روی برنج قرار بگیرند.
  11. از رنگ های خوراکی نیز برای زیباتر شدن مرصع پلو می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه دمی گوجه

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه:

  • برنج:1 و 1/2 پیمانه
  • گوجه فرنگی متوسط :6 عدد
  • پیاز :2 عدد پیاز
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
  • کره :30 گرم
  • نمک، فلفل و زرچوبه :به مقدار لازم

طرز تهیه دمی گوجه

برای درست کردن این پلو باید ابتدا برنج رابشویید و 2 تا 3 ساعت قبل خیس کنید .

این پلو بهتر است بصورت کته درست شود تا هم خوشمزه تر شود و هم مواد مغذی برنج از بین نرود.

آب برنج باید به صورتی باشد که حدود نصف یک بند انگشت آب بالای برنج ایستاده باشد. کمی هم نمک به آن اضافه کنید .حتما برنج را بچشید تا میزان نمک زیاد نشود.

پیاز ها را نگینی خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از داغ شدن روغن پیازها را داخل روغن تفت دهید.

وقتی پیازها نرمو سبک شدند ، به آن زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید .

بعد از یک دقیقه تفت ادویه ها رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ دهد.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه کره و مقداری نمک به مواد پیاز و رب تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

دمی گوجه ساده

حرارت را ملایم کنید تا گوجه ها بپزند و آبشان کشیده شود.

قابلمه برنج را روی حرارت قرار دهید و در آن را بگذارید تا آب برنج به جوش بیاید و بخار شود.

قبل از اینکه آب برنج کاملا کشیده شود مایه دمی گوجه را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آب برنج کاملا کشیده شود.

سپس حرارت را کم میکنیم و یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار میدهیم تا ته برنج نسوزد و ته دیگ خوشرنگی داشته باشید.

بعد از 45 تا 50 دقیقه دم کشیدن پلو ، آن را در ظرف بکشید و در کنار ترشیجات مختلف و سبزی خوردن میل کنید.

نکات طلایی پخت بهتر دمی گوجه :

تا حد امکان از گوجه تازه استفاده کنید .

در صورت تمایل میتوانید برنج را به روس آبکش تهیه کنید و مواد گوچه را لا به لای برنج بریزید سپس دم کنید .

در روش کته دمی گوجه فرنگی میتوان سیب زمینی ها را نگینی خورد کرد و در موقع جوش برنج آن را اضافه نمود تا بپزد سپس چند دقیقه بعد مواد گوجه را مخلوط و دم کنیم .

کلم پلو با طعمی دوست داشتنی چگونه درست می شود ؟

تا به حال شاید غذاها و سالاد های مختلفی را با کلم درست کرده باشید اما این بار با پیشنهاد ما همراه باشید تا طرز تهیه کلم پلو را به شما آموزش دهیم :

مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر

  • برنج:3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :400 گرم
  • کلم خرد شده:یک عدد کوچک
  • پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
  • نمک و ادویه:به میزان لازم
  • روغن :برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلم پلو

در ابتدای کار کلم را که در مواد اولیه ذکر شده بود و پایه اصلی این غذا می باشد خرد کرده و آن را در ظرفی که در آن مقدار کمی آب ریخته اید بخارپز کنید.

در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم.

نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه می کنیم. مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود.

برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.

نکاتی کلیدی برای تهیه کلم پلو

در پخت کلم پلو به جای سبزی های تازه میتوانید از سبزی خشک هم استفاده کنید.

اضافه کردن یک قاشق پور لیمو عمانی به مخلوط سبزی و کلم باعث خوش طعم کردن کلم پلو میشود.

از کلم سفید و یا کلم قمری هم می توانید در کلم پلو شیرازی استفاده کنید.

پیاز را قبل از سرخ کردن مقداری نمک بزنید و سپس سرخ کنید تا ترد و خوشمزه شود. بعد آن را بر روی کلم پلو تزیین کنید.

کلم پلو را بدون گوشت و یا با گوشت مرغ هم درست می کنند.

استفاده از کره و زعفران باعث طعم و عطر بهتر کلم پلو خواهد شد.

کلم پلو را حتما با ادویه پلویی دم کنید.

طرز تهیه کلم پلو مشهدی مثل کلم پلو شیرازی است و با لیموعمانی مزه‌دار می‌شود اما سبزیهای کلم پلو شیرازی را در ترکیبش ندارد.

اصفهانی‌ها کلم پلو را با کلم قمری هم درست می‌کنید و به آن پلو کلم قمری با گوشت یا مرغ می‌گویند.

بعضی هم به جای گوشت قلقلی، گوشت چرخ کرده سرخ شده با ادویه و پیاز داغ و کلم تفت داده شده با ادویه و روغن را لای برنج دم می‌گذارند و به آن گوشت چرخی لای برنج می‌گویند.

طرز تهیه کلم پلو با گوشت تکه‌ای هم به همین ترتیب است که به جای گوشت چرخ کرده از گوشت تکه‌ای گوسفند در ترکیب آن استفاده می‌شود.

طرز تهیه کلم پلو بدون گوشت هم بسیار محبوب است. برای این کار موقع تفت دادن کلم در پیاز داغ کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و سپس این ترکیب خوشمزه را لای برنج دم کنید.

می‌توانید به جای گوشت از سویا هم استفاده کنید که در این صورت سویا را جداگانه با پیاز داغ تفت دهید و به کلم اضافه کنید.

مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو

2 پیمانه برنج
1 عدد سینه مرغ بزرگ
2 عدد هویج بزرگ
1/3 پیمانه کشمش
1/3 پیمانه زرشک
1/4 پیمانه خلال بادام
1/4 پیمانه خلال پسته
زعفران دم کرده به مقدار لازم
3 قاشق غذاخوری پیاز داغ
2 قاشق غذاخوری شکر
45 گرم کره
1 قاشق غذاخوری گلاب

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

همچنین بخوانید:

روش پخت مرصع پلوخوشمزه و جا افتاده

ابتدا برنج را بشویید و با کمی نمک و آب چند ساعت خیس کنید.

سپس موادی نظیر (مرغ ،خلال پرتقال ، زرشک و کشمش ) را که برای تزیین برنج استفاده میشوند آماده کنید.

برای این کار هم باید زرشک و کشمش را از 2 ساعت قبل در آب سرد به صورت جداگانه خیس کنید تا اگر احیانا گل و یا سنگ ریزه ای داشت ته نشین شود.سپس مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه مقداری نمک ،زردچوبه و 1 عدد پیاز و مقداری آب بپزید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود .

مرغ پخته شده را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچکتر برش دهید.

همچنین اگر خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده تهیه کردید که نیازی نیست برای شیرین شدنش کاری بکنید ولی در غیر این صورت باید خلال ها را چند بار در آب خیس کنید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد در آب جوش یکی دو قول جوش بزنید و آب آن را خالی کنید.این کار را 3 دفعه انجام دهید تا تلخی خلال های پرتقال کاملا از بین برود.

بعد از شیرین شدن خلال ها آن ها را در مقداری روغن داغ بر روی حرارت ملایم به اندازه یکی دو چرخ تفت دهید .

منبع: cookcook8

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

سوپ جو

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

مواد لازم سوپ جو

مواد لازم برای درست کردن سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

مرغ را همراه با پیازو زردچوبه آبپز کنید و پس از این مرغ را ریش ریش کنید.

سپس مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

البته نباید پیازها رنگشان عوض شود. کافیست فقط نرم تر شوند تا هویج نگینی شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم.

رب گوجه فرنگی را هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

سوپ جو

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم.

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند.

در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم ، جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

همچنین بخوانید:

نکات حرفه ای برای درست کردن سوپ جو

هر دستور پختی برای جا افتادن و یا خوشمزه شدن نیازمند رعایت یک سری نکات حرفه ای و یا حتی ساده می باشد که ما سعی کرده ایم تعدادی نکته مفید سوپ جو را برای شما آماده کنیم تا بهترین سوپ جو را درست کنید :

نکات پخت سوپ جو

  • پخت خوب جو باعث لعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپ میشود.
  • استفاده از کره و لیموی تازه، طعم سوپ را استثنائی خواهد کرد.
  • برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
  • 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.
  • برای تهیه سوپ جو از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید استفاده کنید.
  • در هنگام اضافه کردن خامه به سوپ بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
  • جعفری را خوب ریز کنید بطوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.
  • برای اینکه رنگ سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.
  • آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید.
  • بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت استفاده کنید.
  • برای اینکه سوپ زودتر پخته شود و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.هر چند می توان سوپ را با جوی معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت.
  • حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس دهید تا شن و ماسه ته آن ته نشین شود.
  • مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.
  • هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نیست آنها را خرد کنید میتوانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.

نکات سرو و اضافه کردن مواد به سوپ جو


  • هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.
  • برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید .
  • بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
  • سوپی که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
  • اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

دستور تهیه چیز کیک پنیر خامه ای عالی

مواد لازم برای طرز تهیه کیک پنیر خامه ای (چیز کیک)

  • بیسکویت کراکر بیسکویت غیرشیرین :100 گرم
  • کره برای مخلوط کردن با بیسکویت :60 گرم
  • ژلاتین ورقه ای در آب سرد خیس شود :7 گرم
  • آب گرم برای حل کردن ژلاتین :35 میلی لیتر
  • پنیر خامه ای :100 گرم
  • شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه ای :45 گرم
  • آبلیمو :نصف یک لیموی تازه یا 20 میلی لیتر
  • خامه تا حدود 60 درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست) :300 گرم
  • خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین :80 گرم
  • شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی :15 گرم
  • پسته خرد شده :برای تزیین کمی
  • کمپوت میوه برای قرار دادن مابین بیسکویت کف قالب و مواد مانند آناناس :به مقدار لازم

طرز تهیه چیز کیک پنیر خامه ای

ابتدا 60 گرم کره را داخل تابه ای قرار داده و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدی که فقط آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

100 گرم بیسکویت را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود سپس کره آب شده را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا بیسکویت و کره با هم مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند.

یک قالب مناسب ترجیحا قالب کمربندی را چرب کرده و مخلوط بیستکوییت را بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکنواخت و منسجم شود.

قالب را برای حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کراست سفت شود. در این میان مواد رویه چیز کیک را آماده نمایید.

برای این کار ورقه های ژلاتین را برای چند دقیقه در آب سرد بگذارید. سپس آن را بیرون آورده و داخل یک ظرف مناسب قرار داده و به همراه آب گرم روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا بخوبی حل شود.

در این فاصله پنیر خامه ای را بزنید تا کمی نرم شود سپس شکر و آب لیمو را افزوده و مجدد مخلوط کنید تا حالت کرم پیدا کند.

در ادامه ژلاتین حل شده را هم بریزید ، در مرحله بعد خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس به مواد قبلی اضافه نموده و مخلوط نمایید تا یکدست شود.

کمپوت آناناس و یا هر کمپوت دیگر را از داخل آب خارج کرده و روی کراست بچینید.

مخلوط پنیر را روی کمپوت آناناس بریزید و روی آن را صاف کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

بعد از این مدت زمان چیزکیک را از قالب خارج کرده و روی آن را تزیین کنید. 80 گرم خامه و 15 گرم شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد.

سپس آن را داخل قیف بریزید و دورتا دور چیز کیک را با خامه تزیین کرده و مابین آن چند برش آناناس و یا توت فرنگی بچینید و در نهایت کمی پسته خرد شده بپاشید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه آش دوغ عالی اردبیلی
طرز تهیه کباب ترک فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه رولت ساده معرکه

نکاتی برای لایه میانی چیز کیک

برای این لایه می توانید مقداری توت فرنگی بردارید و آن ها را از وسط دو نیم کنید بعد قسمت بالاش رو(مثل vانگلیسی) شکل قلب با چاقو ببرید

توت فرنگی هارو تا نیمه در مخلوط پنیری به آرامی فرو کنید اگه اینکارو نکنید بعدا در لایه ژله شناور میشه!بین توت فرنگی ها 2/5 الی 3/5 سانت فاصله باشه

روی ظرف رو سلفون بکشید به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار بدهید.

منبع: cookcook4.parsiblog

روغن آرگان با خواصی فراتر از زیبایی پوست و مو

d8aed988d8a7d8b5-d8b1d988d8bad986-d8a2d8b1daafd8a7d986

خواص روغن آرگان و مزایای سلامتی و زیبایی آن

اکثرا با نام مایع طلایی یاد می شود، روغن آرگان، یک محصول ارگانیک مشتق شده از دانه های درخت آرگان است که بومی مراکش می باشد. این روغن به شدت سرشار از مواد مغذی مفید شامل اسیدهای چرب و ویتامین ای است. خواص آن، این روغن را برای مو و پوست مفید ساخته است که آن را به یک انتخاب محبوب برای بسیار از افراد مشهور بدل ساخته است. نه تنها برای ثروتمندان و افراد مشهور، بلکه هر کسی می تواند ازمزیت روغن آرگان برای بدنش بهره مند شود. در این بخش برخی کاربردهای رایج آن معرفی می شود.

فواید و خواص روغن ارگان

پیشگیری و کمک به درمان آکنه
روغن آرگان به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های مختلف و ویتامینE ، یک ماده ضد التهاب عالی است. افرادی که از آکنه رنج می برند، می توانند از خواص طبیعی و ضد التهاب روغن آرگان برای مقابله و پیشگیری از آکنه استفاده کنند. همچنین استفاده از این روغن به تدریج جای جوش ها را از بین می برد.

روغن آرگان و درمان سوختگی و زخم

سوختگی و زخم ها گاهی اوقات بسیار آزار دهنده و درد آور هستند. مطالعات نشان داده است که استفاده از روغن آرگان در بهبود زخم ها و بخش های آسیب دیده موثر است.

روغن آرگان و سلامت روان

روغن آرگان بر سلامت مغز و سیستم اعصاب بدن موثر است. روغن آرگان نتایج مثبتی بر جلوگیری از اختلالات عصبی نشان داده است.

جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی:

با دقت به این موضوع که مواد مغذی فراوانی مانند اسید های چرب غیر اشباع در روغن آرگان نشان داده شده است به

  • تنظیم کلسترول بدن
  • کاهش فشار خون کمک می کند.

تحقیقات دانشمندان موضوع را بیشتر روشن کرده است که آرگان سبب بهبود گردش خون در بدن انسان می شود و به آن کمک شایانی می کند. که همراه با این موضوع آگاهی نیز وجود دارد که ریسک بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

بیماری قلبی

مراقبت بر علیه سرطان:

محتوای زیاد روغن آرگان به ترمیم آسیب های سلولی کمک می کند، بدینوسیله ریسک قابلیت رشد سلول های سرطانی کاهش می یابد. مطالعات اخیر نشان داده اند که خواص روغن آرگان قادر به کاهش نرخ تقسیم سلول های سرطانی پروستات است.

کمک به آنهایی که مبتلا به دیابت هستند:

در مطالعه ای که اخیرا انجام شد، روغن آرگان نشان داد که مقاومت انسولین را در افراد دیابتی، کاهش می دهد. این یک مسئله ی مهم است، از آنجا که مقاومت انسولین معمولا اولین قدم به سوی دیابت است. روغن آرگان همچنین نشان داد که به مقابله با دیابت به وسیله تغییرات سوخت و سازی بدن در آنهایی که رژیم غذایی پر شکر مصرف می کنند، کمک می نماید.

یک ضد التهاب موضعی:

فلاونوئید موجود در روغن آرگان که به عنوان یک عامل ضد التهابی عمل می کند، می تواند به صورت موضعی بر روی پوست استفاده شود تا بیماری های پوستی مانند اگزما،پسوریاریس و آبله مرغان را درمان کند.

افزایش ایمنی:

در مطالعه ای که اخیرا بر روی موش ها انجام شد، روغن آرگان، استحکام سیستم ایمنی این موش ها را آشکار ساخت. این تغییر به علت آنتی اکسیدان های قوی روغن آرگان است که عملکرد ایمنی بدن را به طور خاص تحریک می کند.

خواص روغن آرگان

خواص روغن آرگان در ضد پیری:

روغن آرگان محتوای بسیار زیادی از ویتامین ای را دارا می باشد که مانع از تبخیر رطوبت از لایه بیرونی پوست می شود. همچنین، روغن آرگان، از هشتاد درصد اسید چرب ضروری تشکیل شده است که به کاهش چین و چروک ها به وسیله تثبیت سلامتی سلول های پوست کمک می کند. این اسید چرب های ضروری موادی هستند که به پوست اجازه می دهند تا به عملکرد عدم تبخیر خود ادامه دهد که یک ظاهر جوان و تپل را ایجاد می کند.

تقویت عضلات و مفاصل با روغن آرگان
عضلات و مفاصل ساختار اصلی بدن هستند. با افزایش سن، آسیب های ناشی از ورزش های حرفه ای و کاهش فعالیت بدنی، مفاصل دچار سفتی می شوند و انعطاف پذیری آن ها کاهش می یابد. استفاده از روغن آرگان نتایج مثبتی را برای مفاصل و عضلات نشان داده است.

کمک به گوارش:

مایع طلایی نشان داده است که غلظت پپسین را در شیره گوارشی در معده را افزایش می دهد. پپسین آنزیم مهمی در شیره گوارشی است که پروتئین های موجود در گوشت، تخم مرغ و محصولات لبنی را تجزیه می کند.

بهبود سلامتی مو:

لینولییک و اولریک اسید موجود در روغن آرگان به مرطوب ماندن مو کمک می کند که درخشش مو را افزایش می دهد. همچنین روغن آرگان موهای وز وزی و غیر قابل مدیریت را صاف می کند و می تواند برای ترمیم موهای آسیب دیده ناشی از وسایل گرمایی مانند اتوی مو و سشوار، استفاده شود.

دگرگونی مو:

روغن آرگان حاوی کاروتنوئید ها است که از پوست در مقابل اشعه ماورای بنفش حفاظت می کند. روغن آرگان استرول هایی را دارد که به کاهش التهاب و بهبود فرآیندهای سوخت و ساز پوستی کمک می کند و قادر به بازیابی رطوبت نیز هست. این کار پوست را نرم، لطیف و مرطوب می سازد.

Argan oil

کاهش سطح بالای کلسترول:

روغن آرگان سرشار از منبع تری گلیسیرید است. این تری گلیسیرید ها به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و کلسترول خوب خون را جایگزین می کنند. زمانی که این مسئله اتفاق می افتد، احتمال برخی حالت های کشنده مانند تصلب شرائین، سکته، حمله قلبی و درد ایسکمیک را کاهش می دهد.

درمان پوست شدیدا خشک:

یکی از بهترین فواید و خواص روغن آرگان توانایی درمان مشکلات مختلف پوست است که خشکی پوست یکی از آن مشکلات است. با وجود خشکی یا خشن بودن پوست، روغن آرگان می تواند با بهترین شکل آن را التیام دهد. روغن آرگان با منبع عالی بودن از ویتامین ای و دیگر چربی ها، معمولا این امکان را می دهد که شرایط وخیمی مانند اگزما و پسوریازیس را درمان کند.

محو شدن علائم کشیدگی دوران بارداری :

در پاسخ به سوال بسیاری از کاربران از بخش سلامت نمناک باید بگوییم که یکی از روغن های گیاهی عالی برای جلوگیری از ترک خوردن پوست در دوران بارداری روغن آرگان است ؛ از آنجا که روغن آرگان یکی از بهترین منابع ویتامین ای است، به پاک شدن کشیدگی ها کمک می کند. فقط قطراتی از روغن آرگان را در هنگام بارداری به ران ها، باسن، سینه، شکم و دست هایتان بمالید تا به ذخیره شدن رطوبت در سلول ها کمک کنید. وقتی که روغن آرگان به خوبی هر روز از ماه پنجم بارداری بر روی نقاط مذکور مالیده شود، آن کشیدگی ها را روشن تر و غیر واضح تر خواهد ساخت.

بهبود عملکرد کبد:

کبد پیچیده ترین اندام بدن است. روغن آرگان زمانی که در رژیم غذایی شامل شود، به بهبود مشکلات کبدی کمک می کند. این خاصیت عمدتا به علت وجود آنتی اکسیدان های قوی در آن است. این روغن به پاکسازی رادیکال های آزاد کمک کرده و از سلول ها در مقابل هر گونه صدمه یا آسیب محافظت می کند.

روغن آرگان برای لک

روغن آرگان برای بهبود عملکرد کبد

بهبود کیفیت ناخن:

ناخن های بیمار بیش از غیر جذاب بودن، محلی برای پرورش عفونت های باکتریایی و قارچی هستند. روغن آرگان خواص طبیعی ضد باکتریائی دارد که می تواند از ناخن های شما در مقابل عفونت های متعددی حفاظت کند و ظاهر و رنگ ناخن های شما را بهبود دهد.

مرطوب کننده لب:

به خصوص در هوای سرد و خشک، لب ها می توانند به آسانی دردناک، خشک و ترک خورده شوند. روغن آرگان یک محصول دلخواه برای چاق ماندن، نرم و منعطف ماندن لب هاست. یک یا دو قطره از آن را به عنوان خوشبو کننده به لب هایتان بمالید. اما اطمینان حاصل کنید که مقدار زیادی مصرف نکرده اید.

شفاف و درخشان:

با توجه به قابلیت ها و خواص روغن آرگان برای صاف کردن موهای وز وزی و درخشان کردن آن، این روغن عمدتا به عنوان یک عامل استایل و مدلینگ نیز استفاده می شود. این روغن موها را قابل کنترل تر کرده و درخشش سالمی را به هر مدل مویی می دهد. این یک قدم دلخواه برای اضافه کردن به برنامه روزانه خود است. تعدادی قطره از روغن آرگان را بر روی دست های خود مالیده و انگشتان خود را در بین موهای خود بکشید.

کاهش فر شدن مو:

بعضی از هنرمندان چند قطره روغن آرگان را به موها مالیده و آن را نم می کنند تا موهای مرطوب و آماده ای داشته باشند. اگر کمی موهایتان فر است، یک قطره بر روی دستان مالیده و سپس بر روی موهای خشک خود بکشید تا آن قطره تمام شود. همچنین به عنوان یک ملین اضافه، استفاده از مقدار کمی از روغن آرگان در انتهای موهای خود، ظاهر پیچی انتهای موهایتان را کاهش خواهد داد.

خواص روغن آرگان

استفاده از خواص روغن آرگان برای کاهش فر شدن مو

جلوگیری از آسیب ناشی از گرما:

ویتامین ای و اسیدهای چرب موجود در روغن آرگان در واقع از مو و پوست سر از صدمه ناشی از گرمای وسایل خشک کردن مو مانند سشوار و اتوی مو محافظت می کند. برای محافظت از مو در مقابله با این وسایل مدلینگ و حالت دهنده به مو دو قطره از روغن آرگان را قبل و بعد از استفاده این وسایل، به موهای خشک یا مرطوب بمالید.


خواص روغن آرگان در کاهش چین و چروک ها:

به علت مغذی بودن زیاد روغن آرگان، این روغن به شما کمک می کند تا پوست به ظاهر جوان تری داشته باشید. زمانی که درباره نازک شدن پوست و همچنین پیر شدن صحبت می کنیم، در دو حالت کلاژن و انعطاف را از دست می دهیم. که این موضوع به حالت کاغذی شدن بافت پوست و چین و چروک آن منجر می شود.

چه چیز را با روغن آرگان مخلوط کنیم؟

در حالیکه روغن آرگان می تواند با ترکیبات مختلف دیگر ترکیب شود؛ این ترکیبات عملکرد بهتری را خواهند داشت:

  • روغن جوجوبا
  • روغن کوکویی
  • روغن کاملیا
  • روغن درخت قلم
  • روغن اسطوخودوس

خواص روغن آرگان

عوارض جانبی روغن آرگان

عوارض جانبی روغن آرگان، نادر هستند. در موارد معدودی، روغن آرگان ممکن است باعث کمی تحریک، خارش، پوسته پوسته شدن پوست، واکنش آلرژیک، قرمزی و سختی تنفس شود. این به علت توکوفرول موجود در آن است که می تواند زمان خونریزی را افزایش دهد. به طور کلی این روغن برای استفاده ایمن است. شواهد بیشتری برای عوارض جانبی اثبات شده وجود ندارد. از این رو مطالعات بیشتری برای ارزیابی عوارض جانبی روغن آرگان مورد نیاز است.

ماسک مرطوب کننده صورت

این ماسک باعث درخشندگی خواهد شد و پوست را عمیقاً تغذیه می کند .

مواد لازم :

  • 1 قاشق غذاخوری روغن آرگان
  • 2 قاشق غذاخوری جو دو سر
  • 1 قاشق چای خوری عسل

طرز تهیه و طریقه استفاده :

ابتدا جو دو سر را در آب گرم بخیسانید تا کاملا نرم شود و سپس روغن و عسل را به آن بیفزایید ، به خوبی هم بزنید تا زمانی که ترکیبی یکدست حاصل شود و سپس ماسک به دست آمده را روی صورتتان اعمال کنید و بعد از حدود 10 دقیقه با آب ولرم و سپس آب سرد شستشو دهید.

منبع: khoshtam.parsiblog

طرز تهیه کباب ترک فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کباب ترکی فوق العاده خوشمزه

کباب ترکی خانگی

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد

گوشت فیله گوساله:2 تکه

فلفل دلمه:1 عدد

قارچ:300 گرم

پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ

سیر خرد شده:2 تا3 عدد

سیب زمینی :2 عدد متوسط

روغن:به مقدار کافی

نمک و فلفل:به اندازه نیاز

طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه:

برای تهیه کباب ترکی ابتدا فیله گوساله را ورقه ای برش زده و با فیله مرغ هم همین کار را انجام دهید.

در مرحله بعد دو تابه را روی حرارت قرار داده و گوشت ها را به شکل جداگانه خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.

در این میان پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس قارچ را هم ورقه ای نازک خرد کرده و با پیاز تفت دهید.

در ادامه سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید ، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید تا سرخ شوند.

گوشت های سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.

سیب زمینی ها را هم به صورت خلالی برش بزنید و و با کمی آب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس با پاشیدن کمی نمک ، آنها را در روغن سرخ کنید.

کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید .

نکاتی درباره کباب ترکی:

  • برای تهیه کباب ترکی میتوانید از مرغ و یا گوشت گوساله به تنهایی استفاده کنید این بستگی ب سلیقه شما دارد.
  • برای اینکه قارچ ها تیره نشوند قبل از سرخ کردن به آن میتوانید مقداری آب لیمو بزنید.
  • گوشت ها را به شکل ورقه های خیلی نازک برش بزنید تا زودتر بپزد.
  • اگر می خواهید کباب ترکی را به روش سنتی کشور ترکیه تهیه کنید،پیشنهاد می کنیم حتما آنرا با نان پیتا میل نمایید.
  • تهیه این غذا به روغن زیادی نیاز ندارد و فقط در حدی که کمی تابه را چرب کنید تا نچسبد کافی است.

نکات تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی

کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب ترکی خانگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید:

خواص کباب ترکی:

این غذا از آنجایی که کم روغن است برای افراد چاق و مناسب است.

بهتر است گوشت را زیاد سرخ نکنید تا ارزش غذایی خود را از دست ندهد.

بکار بردن چند نوع سبزی در این غذا باعث شده منبع خوبی از املاح و ویتمین ها باشد.

کباب ترکی را با چی بخوریم؟

کباب ترکی بهتر است با مقدار قابل توجهی سبزی، صیفی و میوه مصرف شوند.

این کار به حرکات دودی دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست کمک می کند. همان طور که می دانید گوشت فاقد فیبر است و مصرف زیاد آن می تواند یبوست را افزایش دهد.

مصرف سبزیجات همچنین زمان ماندگاری مواد آسیب رسان گوشت قرمز را در دستگاه گوارش به حداقل می رساند و از این طریق احتمال آسیب های گوارشی را کاهش می دهد.

لازم به ذکر است که مصرف زیاد گوشت قرمز، به خصوص گوشت فرآوری شده می تواند زمینه ساز سرطان کولورکتال و روده بزرگ باشد. بنابراین توصیه می شود همیشه همراه با گوشت یا با فاصله کم از آن سبزی، صیفی و میوه کامل مصرف شود.

منبع: cafebouk

دستور تهیه متفاوت ترشی لیمو ترش

مواد لازم برای ترشی لیمو ترش :

  • لیمو عمانی :1 کیلوگرم
  • زیره :2 قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه :2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی لیمو ترش :

لیمو عمانی های ترش را ابتدا بشویید و بعد از خشک کردن به وسیله یک چاقو روی پوست آن یک سوراخ یا بریدگی کوچک ایجاد کنید و داخل این سوراخ ها زیره و سیاه دانه بریزید .

سپس با فشار آنها را کنار هم در شیشه ترشی بچینید و در آن را ببندید و شیشه ها را در آفتاب یا جای گرم قرار دهید تا بعد از یک الی یک ماه ونیم بعد ترشی آماده مصرف شود.

همچنین بخوانید:

نکات تکمیلی در مورد ترشی لیمو ترش

ترشی لیمو ترش جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
ترشی لیمو ترش را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد

طرز تهیه آش دوغ عالی اردبیلی

مواد لازم جهت درست کردن آش دوغ

برنج 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

ماست ترش 2 کیلو

نخود 1 پیمانه و نیم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز رنده شده 1 عدد

آب 2 الی 2 و نیم لیتر

سبزی آش پاک شده نیم کیلو

سیر یک بوته خرد شده

نمک به میزان لازم

آش دوغ محلی

طرز تهیه کامل آش دوغ اردبیلی

ابتدا نخود را از چند ساعت قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود و سپس بپزید.

مرحله به مرحله درست کردن آش دوغ

در داخل یک قابمله نسبتا بزرگ برنج شسته شده را به همراه یک عدد تخم مرغ و ماست میریزیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند. باید به آرامی هم بزنید تا ماست نبرد و گوله گوله نشود. سپس آب را اضافه میکنیم و روی حرارت گاز قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا زمانی که دوغ بجوشد. و بعد از جوش آمدن به مدت 1 الی 2 دقیقه هم بزنید.

ولی بعد از آن نیازی نیست به هم زدن ادامه دهید.ولی قبل از آن باید حتما بدون توقف مدام هم بزنید تا دوغ بریده نشود. حرارت شعله را کم کنید تا دوغ به آرامی بجوشد. نخود پخته شده را اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد بجوشد . احتیاجی نیست در ظرف را ببندید.

در این فاصله گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک به صورت توپ های قلقلی به اندازه یک فندق در میاوریم و در داخل آش میریزیم. به اندازه 1 دقیقه بعد از اضافه کردن گوشت ها آش را هم نمیزنیم تا گوشت خودش را بگیرد و بعد به آرامی مواد آش را هم میزنیم.

بعد از 5 تا 6 دقیقه پختن گوشت قلقلی ها ،یعنی زمانی که گوشت ها به سطح بالا ی قابلمه آمدند سیر را اضافه میکنیم.بعد از 1 دقیقه ترکیب سیر با بقیه مواد آش سبزی آش را اضافه میکنیم و هم میزنیم. رنگ این آش باید سفید باشد و اگر از سبزی فریزری استفاده کنید آش شما این رنگ را نخواهد داشت .در ضمن سایز سبزی ها هم نباید زیاد درشت و یا ریز باشد.

توجه :

سبزی ها باید ( گشنیز - شوید - تره - چند برگ نعناع تازه - قسمت سبز پیازچه ) باشند.

حرارت زیر قابلمه را کم نگه دارید تا سبزی ها به آرامی بجوشند و بپزند.وقتی سبزی آش به جوش آمد نمک را هم اضافه میکنیم.همچنین بعد از به جوش آمدن سبزی ها آش بعد از مدت زمان 20 دقیقه آماده سرو میشود و میتوانید از خوردن این آش خوش عطر و لذیذ لذت ببرید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه کله پاچه
طرز تهیه کباب ترک فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه رولت ساده معرکه

نکاتی برای خوشمزه تر کردن آش دوغ اردبیلی

  1. اگر از بوی سیر خوشتان نمی آید میتوانید آن را از مواد آش حذف کنید.
  2. سبزی اصلی آش دوغ ،تره و گشنیز است و در صورت تمایل میتوانید برگ سیر یا اسفناج را به آن اضافه کنید.
  3. برای اینکه رنگ و شکل سنتی و اصیل آش دوغ را از دست ندهید بهتر است از زردچوبه و ادویه های رنگی در داخل آش استفاده نکنید.چون رنگ اصلی این آش سفید است.
  4. اگر بخواهید در آش از سیر خشک استفاده کنید حتما آن را با نمک بکوبید تا له شود.
  5. از دوغ محلی ترش هم میتوانید بجای ماست در آش استفاده کنید.
  6. برنج ایرانی در پخت آش هم باعث خوش عطر شدن آن و هم زود پخته شدن آش میشود. بهتر است از خرده برنج های جدا شده در پخت آش استفاده کنید.
  7. از بلغور پخته شده هم میتوان به جای برنج استفاده کرد.
  8. بهتر است برای درست کردن آش دوغ از قابلمه های تفلون استفاده نکنید .زیرا هم زدن زیاد آش باعث خراشیدگی قابلمه میشود.
  9. بجای نخود میتوانید از یک پیمانه لپه یا لوبیای پخته استفاده کنید.
  10. برای اینکه آش نبرد باید آن را دام هم بزنید و یا از تخم مرغ استفاده کنید.
  11. یک عدد تخم مرغ برای نبریدن آش کافیست ولی اگر اندازه آن کوچک باشد باید تعداد آن را بیشتر کرد.
  12. برای زیبا تر شدن آش بهتر است گوشت ها را ریز تر کوفته کنید. همچنین میتوانید گوشت را حذف کنید.
  13. همچنین میتوانید گوشت راشبیه به گوشت ماکارونی با پیاز سرخ کنید و داخل آش بریزید.
  14. آش دوغ نسبت به بقیه آش های دیگر رقیق تر است.
  15. برای اینکه سردی آش دوغ را از بین ببرید بهتر است فلفل آش را زیادتر بریزید.
  16. آش دوغ را با کمی روغن ، فلفل قرمز و یا سیاه تزیین کنید.
  17. آش دوغ نیز نوعی آش ماست می باشد.
  18. بعضی استان ها اش دوغ را بدون سبزی و با نعناع داغ می پزند.
  19. اگر در تهیه آش ، از دوغ کم چرب استفاده کنید ، آش کالری کمتری خواهد داشت.
  20. اضافه کردن 6 حبه سیر رنده شده در نصف استکان آب جوش و مخلوط کردن داخل آش در حال خوردن سبب خوشمزه تر شدن آش می شود.
  21. به همراه تره و گشنیز میتوان کمی شوید تازه و خرد شده هم به آش دوغ اضافه کنید.
  22. استفاده از جعفری باعث میشودطعم آش دوغ به طور کل عوض شود.
  23. خوردن آش دوغ در کنار نان بربری فراموش شدنی نیست.
  24. بهتر است برای تهیه آش دوغ اصیل اردبیل از دوغ محلی استفاده کنید.
  25. آش دوغی که در مازندارن طبخ میشود دارای رشته آشی ، لوبیا چیتی و عدس و و ماست است.

نکات تکمیلی در مورد آش دوغ

آش دوغ جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش دوغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

12345678910
last