شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

ساناز و سانیا

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

آموزش تصویری روش درست کردن ژله بورپرایز

1526

آموزش تصویری روش درست کردن ژلهبورپرایز ، مواد لازم :

ژله به رنگ های دلخواه ۴ بسته

آب

شیر دو لیوان

آموزش تصویری روش درست کردن ژله بورپرایز :

جهت تهیه ژله سورپرایز از ژله انگور ، ژله آلوئه ورا ، ژله بلوبری و موز استفاده شده. ژله بلوبری و ژله موز هر کدوم رو با یک لیوان آب جوش خوب هم زدم .

بعد داخل دو تاظرف رو کمی چرب کردم و هر کدوم رو تو ظرف جدا ریختم باید ظرف ها اندازه ای باشه که قطرشون یک سانت باشه.

بعد گذاشتم یخچال ببنده وقتی بست با چاقو برش مربع کوچولو زدم و توی یک بشقاب رو با دستم مرطوب کردم و حتما هم دست شما باید کمی خیس باشه تا ژله ها خراب نشه اونا رو ریختم تو بشقاب.

1523

یک بطری نوشابه یا دوغ سرش رو ببرید بعد ژله انگور رو با یک لیوان سر خالی آب جوش خوب حل کنید وقتی سرد شد یک لیوان سر خالی شیر سرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

به اندازه سه تا چهار سانت داخل بطری بریزید بزارید یخچال وقتی کمی بست و حالت نیم بند شد یک بطری آب معدنی کوچک رو که داخلش کمی آب ریختین داخل بطری نوشابه بزارید و اگه کج شد با دو تا دستمال کاغذی دو طرف بطری بزارید که صاف بمونه.

1524

کمی ژله انگور بریزید و بزارید یخچال خوب سفت شه بعد بقیه ژله رو دورش بریزید و دوباره یخچال بذارین.

وقتی کاملا بست داخل بطری آب معدنی کوچک آب جوش بریزید و کمی تکون بدید و از داخل ژله بیارید بیرون البته حواستون باشه آب جوش رو وقتی ریختین و دیدید ژله داره آب میشه زود خالی کنید و بطری رو آروم تکون بدید و درش بیارید.

1525

بعد ژله های خورده شیشه رو داخل حفره ایجاد شده بریزید و ژله آلوئه ورا رو که با آب جوش و شیر مخلوط کردین (مثل انگور) داخل حفره روی خورده شیشه ها بریزید و کمی تکون بدید که خوب داخل حفره پر شه بزارید یخچال تا ببنده.

در آخر هم کمی ژله انگور رو روش بریزید و یخچال بزارید وقتی بست با قیچی دو طرف بطری نوشابه رو ببرید و ژله رو در بیارید البته خیلی با دقت که ژله خراب نشه.
نوش جان

نکات :

در اینجا از چهار بسته ژله متفاوت استفاده شده شما می تونین به دلخواهتون رنگ ها را کم و زیاد کنین.

به جای شیر می تونین از بستنی استفاده کنین.

1526


منبع: abanak

طرز تهیه ماکارونی

کمتر کسی است که با این رشته‌های نشاسته‌ای میانه‌ای نداشته باشد. طرز تهیه ماکارونی خوشمزه با سس مخصوص و ته‌دیگ برشته، رازی نیست که تنها در اختیار سرآشپزها باشد. برای آماده کردن اسپاگتی ایرانی یا همان ماکارونی خودمون، تنها به دانستن چند نکته ساده نیاز دارید. پس حتی اگر تا امروز جز نیمرو و برنج کته غذایی نپخته‌اید، بساط آشپزی را آماده کنید و برای شگفت‌زده کردن مهمان‌هایتان روی کمک ما حساب کنید.

ماکارونی

مواد لازم برای ماکارونی دمی ایرانی

ماکارونی۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
قارچ۴ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


طرز تهیه ماکارونی

مرحله 1

برای پخت ماکارونی ابتدا آب را همراه با مقداری نمک در قابلمه ریخته و بگذارید که جوش بیاد.

مرحله 2

وقتی جوش آمد ماکارونی را در آن ریخته و کمی روغن مایع در آب بریزید تا مانع از چسبیدن ماکارونی ها به هم شود.

مرحله 3

پیاز نگینی را همراه با گوشت تفت دهید، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را اضافه کنید.

مرحله 4

وقتی گوشت سرخ شد فلفل دلمه ای نگینی و قارچ حلقه ای را نیز بیافزایید و خوب هم بزنید و در آخر رب را نیز افزوده و شعله را ملایم کنید تا مغز پخت شوند.

مرحله 5

ماکارونی ها بسته به ضخامت، زمان پخت متفاوتی دارد ولی معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کافی می باشد.

مرحله 6

وقتی زمان آبکشی رسید آن را در سبد ریخته و کمی آب سرد بریزید رویش تا بعد از دم کشیدن به هم نچسبند.

مرحله 7

سیب زمینی ها را پوست کنده و حلقه ای کنید.

مرحله 8

کف قابلمه کمی روغن مایع بریزید، سیب زمینی ها را کف آن بچینید و سپس یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد گوشتی بریزید.

مرحله 9

این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

مرحله 10

دمکنی بگذارید تا خوب دم بکشد. بعد از دم کشیدن ماکارونی و مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف کشیده و میل کنید.


منبع: ashpazi20

طرز تهیه هویج پلو

یکی از متنوع ترین و جذاب ترین اقلیم های غذایی ایران متعلق به شهر زیبای شیراز هست، همگی ما بسیاری از اون ها رو میشناسیم! سالادها، دسر ها و شیرینی ها و خوراک های شیراز جزء پر طرفدارترین ها در ایران هستند. ترکیب های عالی و به جای مواد غذایی در تهیه این خوراک ها باعث شده که طعم و مزه خوشایند و دلخواهی داشته باشند و نظر هر بیننده ای رو به خودشون جلب کنن. امروز قرار هست طرز تهیه یکی از همین غذاهای بسار لذیذ رو با هم مرور کنیم. هویج پلو که ظاهراً اصالت این غذا به شیراز برمگیرده.

Image result for ‫هویج پلو‬‎

مواد لازم برای تهیه هویج پلو

  • برنج 3 پیمانه
  • پیاز کوچک 1 عدد
  • مرغ 500 گرم
  • هویج متوسط 4 عدد
  • خلال بادام یا خلال پسته 1/2 پیمانه
  • کره برای سرخ کردن 50 گرم
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • زرشک 1/3 پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه هویج پلو

برای تهیه هویج پلو مجلسی ابتدا خلال بادام ها را در در کاسه ای می ریزیم و روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخورند. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

هویج ها را نیز با پوست کن تمیز می کنیم و آبکش می کنیم و روی قسمت درشت رنده به صورت اُریب می کشیم تا هم یکسان شوند و هم بزرگ تر به نظر بیایند. سپس داخل قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دو صورت ساده و مجلسی طبخ می …

بعد پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و همراه با مرغ و کمی پودر زعفران به آب در حال جوش اضافه می کنیم و می گذاریم تا مرغ کاملا پخته شود. پس از پخت کامل مرغ ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد می کنیم.

تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود و بعد پیاز ها را در تابه می ریزیم و شروع می کنیم به تفت دادن ، ۲ الی ۳ دقیقه که تفت دادیم کمی روغن می ریزیم و پیاز ها را سرخ و طلایی می کنیم (روغن را در ابتدا نمی ریزیم چون می خواهیم رطوبت پیاز ها کاملا گرفته شود.)

و مرغ های خرد شده را نیز به آن اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.خلال بادام ها را در آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافه آن خارج شود. در همان تابه هویج ها را می ریزیم

باقالی پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در میان ایرانیان به عنوان یک …

و روی حرارت تفت می دهیم تا آب هویج کاملا گرفته شود و کمی روغن روی هویج می ریزیم و ۱ قاشق آبلیمو نیز روی هویج می ریزیم و تفت می دهیم و حرارت را کم می کنیم و زعفران را روی هویج می ریزیم و زرشک و شکر را با هم به مواد می افزاییم

و پیاپی هم می زنیم تا زرشک ها نسوزند.حرارت را خاموش می کنیم و خلال پسته ،خلال بادام و پوست پرتقال را نیز به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را با هم زیر و رو می کنیم و مجددا ترکیب مرغ و پیاز داغ را اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم.

سپس در قابلمه ای آب و نمک می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. برنج را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و در آب جوش می ریزیم و هم می زنیم.۵ دقیقه بعد برنج را لای دندان تست می کنیم

آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که به دلیل استفاده از آلبالو در آن به …

اگر اطراف برنج کاملا پخته بود و مغز آن کمی سفت بود بهترین زمان برای آبکشی است. برنج را آبکش می کنیم و کف قابلمه روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی برنج کف قابلمه می ریزیم،دقت کنید که برنج را کفتگیر به کفتگیر می ریزیم.

پس یک کفگیر برنج می ریزیم و روی آن از مایه می ریزیم و مجددا لایه بعدی با کفگیر برنج می ریزیم و لایه بعد از مواد هویج پلو می ریزیم تا به آخر که برنج و مایه تمام شود. در مرحله بعدی درب قابلمه را می گذاریم

و ابتدا حرارت را ملایم می کنیم تا هویج پلو ابتدا بخار کند (تقریبا ۵ دقیقه) و بعد حرارت را کم می کنیم تا کاملا هویج پلو پخته شود. پس از ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت بعد هویج پلو کاملا پخته شده و در دیس می کشیم و نوش جان کنید.

نکته

*برای درست کردن هویج پلو شیرازی مجلسی به جای مرغ می‌توانید از گوشت قلقلی یا حتی بوقلمون هم استفاده کنید. برای درست کردن هویج پلو با گوشت قلقلی مقدار مورد نظر گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده و ادویه‌های دلخواه مزه‌دار کنید و به همان شیوه گوشت قلقلی سرخ کنید. بعد از دم کشیدن هویج پلو، گوشت قلقلی‌ها را همراه با آن سرو کنید.

*برای درست کردن هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ می‌توانند بعد از پختن تکه‌های مرغ، آن‌ها را همراه با برنج دم کنید. اما اگر می‌خواهید پلوی شما سر و شکل مجلسی‌تر و رسمی‌تری داشته باشد بهتر است مرغ را جداگانه و بعد از دم کشیدن پلو کنار آن سرو کنید.

*در صورتی که برای پخت هویج پلو از شکر استفاده می‌کنید، هنگام دم کشیدن پلو شعله گاز را بسیار کم و ملایم نگه دارید. شیره شکر به کف قابلمه می‌رسد و ممکن است ته‌دیگ شما را بسوزاند.

*بهتر است هویج‌ها را رنده کنید تا در پلو خوب پخته شوند. اگر هویج‌ها را خلالی خرد می‌کنید در هنگام تفت درب ظرف را بگذارید تا هویج‌ها با بخار پخته و نرم شوند.

*می‌توانید از ران مرغ یا ساق مرغ هم به جای سینه مرغ استفاده کنید.


منبع: laziz

طرز تهیه لواشک آلو

Image result for ‫لواشک‬‎

لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکی‌مان می‌اندازد. زمانی که والدین‌مان به ما سفارش می‌کردند بهتر است لواشک‌های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به‌کار می‌شدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست می‌کردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوه‌های متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک می‌کند برای آماده شدن آن‌ها زیاد انتظار نکشیم. هلو یکی از میوه‌های خوش‌عطر و طعم تابستانی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک لواشک با طعم ملس است، در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه لواشک هلو را یاد بگیرید. می‌توانید اگر مایل بودید آن را به همراه شلیل وزردآلو درست کنید تا لواشک مخلوط با طعم هیجان‌انگیزتر داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه لواشک آلو

آلو
نمک

طرز تهیه لواشک آلو

آلوها را بشوید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. هنگام پخت به آنها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید . وقتی آلوها پخت و غلیظ شد آن را در صافی های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود. سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلوهای از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید. البته نباید دستمال با آلوها تماس پیدا کند. سینی ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود. بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد. بعد به اندازه و شکل های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید. برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلوها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.


منبع: fooods

طرز تهیه 17 نوع سالاد متفاوت و خوشمزه

واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است. این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌غذا میل می‌کردند، اما از ابتدای قرن پانزدهم میلادی، سالادها کم‌کم به شکل امروزی خود درآمد.

در کل، «سالاد» غذا یا پیش‌غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل و... سرو می‌شود. سالادها معمولا سرد هستند و ممکن است مواد غذایی دیگری مانند تخم‌مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شود که در این صورت ارزش تغذیه‌ای آن بیشتر می‌شود و می‌توان به‌عنوان غذا نیز آن را میل کرد.

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

7 توصیه برای حفظ تازگی و تردی کاهو

1) هنگام خرید، کاهوی سالم و تازه را انتخاب کنید.
2) پس از بازگشت به منزل، فورا برگ‌های کاهو را جدا کنید و با آب فراوان بشویید.
3) چند دقیقه‌ای برگ‌ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود سپس با دستمال خشک‌کن کاملا آنها را خشک کنید.
مجددا برگ‌ها را در پارچه دیگری بپیچید و در کیسه بدون منفذ بگذارید.
4) برای اطمینان از جذب رطوبت باقی‌مانده می‌توانید یک تکه نان خشک نیز در کیسه بگذارید.
5) کیسه را در قسمت جامیوه‌ای یخچال قرار دهید.
6) برای حفظ شادابی برگ‌های کاهو حتی تا یک هفته، پس از شستشوی کامل، برگ‌ها را در ظرفی از آب و کمی سرکه سفید بگذارید و بدون آبکشی، آنها را خشک کرده و مطابق نکات ذکرشده در یخچال نگهداری کنید.
7) می‌توانید پس از خرید کاهو و جدا کردن برگ‌ها، آنها را در کیسه پلاستیکی بگذارید و کیسه را مانند بادکنک باد کنید. در آن را گره بزنید و به مدت طولانی در جامیوه‌ای یخچال نگه دارید.

ارزش غذایی سالاد

سبزیجات مهم‌ترین ترکیبات سالادها هستند که فیبرهای موجود در آنها به عملکرد مطلوب سیستم گوارشی کمک می‌کند. اسیدفولیک یا ویتامین B9 موجود در برگ‌های سبز نقش مهمی در حفظ سلامت قلب و عروق، پیشگیری از افسردگی و مقابله با اختلالات حافظه دارد. این ویتامین همچنین برای خانم‌هایی که قصد بارداری دارند بسیار ضروری است زیرا مانع بروز ناهنجاری‌های سیستم عصبی جنین می‌شود. علاوه بر این، سبزیجات منابع غنی ویتامین‌ها، کلسیم، آهن و دیگر ریزمغذی‌های مفید هستند که کنار مقدار فراوان آب به حفظ شادابی و سلامت بدن کمک خواهند کرد.

همچنین مصرف روغن‌های سالم همراه سالاد در تامین امگا 3 بدن موثر خواهد بود. البته میزان پروتئین و چربی‌های دریافتی از طریق خوردن سالاد با توجه به افزودن گوشت، تخم‌مرغ، پنیر، حبوبات و... متغیرخواهد بود.

برای تازه نگه داشتن سالاد چه کار کنیم؟

اگر قصد دارید سالاد آماده را چند ساعت در یخچال نگه دارید و همچنان از طراوت سبزیجات آن لذت ببرید، یک نکته مهم را باید رعایت کنید؛ کاهش رطوبت. حتما این پرسش برایتان پیش می‌آید که قبل از خرد کردن سبزیجات به خوبی آب اضافی را گرفته‌اید؟ اما باید بدانید سبزیجات، خوراکی‌هایی هستند که مقدار زیادی آب دارند و حتی اگر پس از شستشو نیز کاملا خشک شوند، باز هم زمانی که خرد شوند رطوبت خواهند داشت. بهترین ترفند برای رفع این مشکل استفاده از دستمال کاغذی است. پس از اینکه سالاد را در ظرف مورد نظر ریختید، دستمال کاغذی روی مواد بگذارید. اگر ظرف بزرگ است از 2 یا 3 دستمال استفاده کنید و بهتر است دستمال‌ها را تا کنید تا بلافاصله خیس نشوند.

نکته ظریف دیگر اینکه علاوه بر رطوبت، هوا نیز می‌تواند شادابی سبزیجات را از بین ببرد. برای مقابله با آن، پس از گذاشتن دستمال کاغذی، اگر ظرف سالاد دردار است،در آن را ببندید. در غیر این صورت یک کیسه فریزر را روی ظرف بکشید تا سالادتان در معرض هوا نباشد.

برای سالاد میوه هم اگر قصد دارید پیش از مصرف آنها را تکه و آماده کنید، برای اینکه رنگ میوه‌ها به‌خصوص سیب و گلابی تغییر نکند همه را در ظرفی پلاستیکی بچینید و روی آنها آب سرد بریزید. قبل از مصرف میوه‌ها را در آبکش بگذارید تا کاملا آب اضافی خارج شود. استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری این سالادها در یخچال هم ایده خوبی است.

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

سالاد گوشت

مواد لازم:
•فیله گوشت گوساله: 250 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ‌خوری
چغندر قرمز خردشده: 2 عدد
عدس پخته: 1 و 3/1 پیمانه
آبلیمو: 2/1 قاشق سوپ‌خوری
نعناع تازه خردشده: 8 برگ
پنیر فتا: 120 گرم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
کاهو: به مقدار دلخواه

طرز تهیه
1.فر را با دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و گوشت آغشته به نمک و فلفل را با شعله نسبتا بالا حدود 7-6 دقیقه حرارت دهید تا هر دو طرف گوشت کمی طلایی شود. سپس گوشت را از ماهیتابه بردارید و 12 دقیقه در فر بگذارید.
2.در همین ماهیتابه تکه‌های چغندر را 10 دقیقه حرارت دهید و اگر لازم است کمی روغن بریزید.
3.سپس به آن کمی نمک و آب اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا چغندرها پخته و نرم شوند. در این فاصله، درون ظرف دیگری عدس، آبلیمو، 2 قاشق روغن زیتون و نعناع را مخلوط کنید. فیله گوشت را از فر بیرون آورید و پس از اینکه کمی خنک شد، برش بزنید. گوشت و سبزیجات را به دلخواه در بشقاب بچینید و پنیر را روی آنها بپاشید.

سالاد کینوآ با سبزیجات

مواد لازم:
•کینوآ پخته: 4 لیوان
خیار ریز خردشده: 1 عدد
پیازچه خردشده: 3 شاخه
بلوبری یا زغال‌اخته خشک: 1 فنجان
بادام بوداده: 1 لیوان
گشنیز خردشده: 1 لیوان
کدو مسما: نصف یک عدد
روغن زیتون یا روغن هسته انگور: به مقدار دلخواه
خردل، پاپریکا، دارچین و سرکه سیب: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

طرز تهیه
1.دارچین، پاپریکا و خردل را روی کدوی نیم‌شده بپاشید و در فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد حدود 30دقیقه بگذارید.
2.پس از اینکه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید خنک شود و سپس برش بزنید.
3.همه مواد را در ظرفی مخلوط و روغن، سرکه سیب، نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید. به این ترتیب سالادتان آماده خواهد بود.

سالاد دریایی

مواد لازم:
•گندم سیاه: 1 لیوان
عصاره مرغ یا سبزیجات: 2 لیوان
روغن کانولا: 1 قاشق مرباخوری
میگو یا ماهی: 450 گرم
خیار حلقه‌شده: 1 عدد
نخود: 225 گرم
رازیانه تازه خردشده: 1 بوته
ترب ریز خردشده: 120 گرم

مواد لازم برای سس سالاد:
•روغن زیتون: 1 قاشق سوپ‌خوری
سرکه سفید: 1 قاشق سوپ‌خوری
خردل: 1 قاشق چای‌خوری
سبزی معطر: 2 قاشق سوپ‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

طرز تهیه:
1.عصاره مرغ یا سبزیجات را به جوش بیاورید. یک قاشق چای‌خوری روغن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.
2.سپس گندم سیاه را در آب بریزید تا با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت پخته شود.
3.در این فاصله گاهی گندم‌ها را هم بزنید. میگو یا ماهی را با مقدار خیلی کمی روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا پخته شود.
4.مواد اولیه سس را در ظرف دیگر کاملا با هم مخلوط کنید. سپس در ظرف مورد نظر ماهی یا میگو، گندم و دیگر سبزیجات را مخلوط کنید و سس را به آن بیفزایید.

سالاد سزار؛ مکزیک

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

این سالاد در واقع بومی مکزیک است، نه ایالات متحده. کاهو رومی، پنیر پارمیزان، نان تست سوخاری و تخم‌مرغ آبپز اجزای اصلی این سالاد هستند که با چاشنی‌های مختلف مانند آبلیمو، روغن زیتون و... مزه‌دار می‌شود.

سالاد کلم؛ آمریکای شمالی

پیش‌غذای بسیار موردعلاقه نه‌تنها در زادگاه خود، بلکه در دیگر کشورهاست. کلم، هویج و پیاز همراه سس مایونز کمی شیرین، ترکیبات اصلی این سالاد است و معمولا همراه ‌هات‌داگ یا همبرگر سرو می‌شود.

سالاد سیب‌زمینی؛ آلمان

یکی از دستورهای سنتی و البته بسیار ساده آشپزی آلمانی سالاد سیب‌زمینی است که البته سیب‌زمینی پخته، خردل و سرکه اجزای اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

پانزانلا؛ ایتالیا

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

نخستین بار در قرن شانزدهم میلادی این سالاد در فلورانس تهیه شد که مهم‌ترین مزیت آن، مقرون به‌صرفه بودن است. همه مواد اولیه این سالاد ارزان و در دسترس هستند؛ نان تست‌شده، گوجه‌فرنگی، پیاز و خیار.

سالاد کالیفرنیا؛ ایالات متحده

این سالاد ترکیبی از شوری، شیرینی و تردی است. مواد اولیه آن شامل سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، تکه‌های ماهی آزاد، میگو و میوه‌هایی مانند گریپ فروت، آووکادو یا آناناس می‌شود.

سالاد کاپرزه؛ ایتالی

سالاد گوجه‌فرنگی همراه پنیر موتزارلا، روغن زیتون و ریحان یکی از پرطرفدارترین انواع سالاد در این کشور است که تهیه آن هیچ زحمتی ندارد.

سالاد فاتوش؛ لبنان

کاهو، پیاز و گوجه‌فرنگی ترکیبات اصلی این سالاد را تشکیل می‌دهند. ویژگی این سالاد به دلیل وجود سماق به جای سرکه به‌عنوان چاشنی در آن است.

سالاد یونانی

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

بی‌شک یکی از پرمصرف‌ترین سالادها در دنیا، سالاد یونانی است که از پنیر فتا، گوجه‌فرنگی، زیتون، فلفل، مرزنگوش و... تهیه می‌شود.

سالاد پاریسی

این سالاد فرانسوی واقعا ساختار این کشور را دارد. پنیر سوئیسی، ژامبون، کاهو، تخم‌مرغ آبپز و قارچ همراه با سس خردل ترکیبات اصلی این سالاد هستند.

سالاد گوجه‌فرنگی؛ مراکش

این سالاد، پایه سالادهای آفریقایی است که به آن خیار، پیاز و جعفری اضافه می‌شود و سس آن نیز ترکیبی از پاپریکا، زیره و آبلیمو است.

سالاد مکزیکی

این سالاد رنگارنگ، بومی آمریکای لاتین است که از لوبیا سیاه، آووکادو، ذرت و گوجه‌فرنگی تشکیل شده و سس آن نیز معمولا شامل لیموترش، ماست و گشنیز می‌شود.

سالاد تاکو؛ تگزاس

این سالاد خوشمزه ترکیبی از گوشت گوساله چرخ‌شده، گوجه‌فرنگی، پنیر چدار، سس سالسا و سس گوآکاموله (نوعی سس با پایه آووکادو) است که مقدار زیادی کاهو دارد. البته به جای گوشت می‌توان برنج یا لوبیا نیز به آن اضافه کرد.

سالاد ماکارونی؛‌ هاوایی

آنچه در وهله اول یک غذای ایده‌آل برای بچه‌ها به نظر می‌رسد، سالاد ویژه جزیره‌ هاوایی است. در تهیه این سالاد، ماکارونی‌های فرمی به سس خامه‌ای و کمی شیرین آغشته شده و در صورت تمایل سبزیجاتی مانند پیاز، هویج یا فلفل دلمه‌ای نیز به آنها اضافه می‌شود. به خاطر داشته باشید خوشمزگی این سالاد به سرد بودن آن است.

سالاد الویه؛ روسیه

سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها

این سالاد خوشمزه نخستین بار در سال 1860 میلادی توسط لوسین اولیویه، سرآشپز بلژیکی- فرانسوی رستورانی معروف در روسیه تهیه و پس از آن پای ثابت منوی رستوران‌های روسیه، اکراین و ایران شد. تقریبا می‌توان از همه مواد غذایی موجود در یخچال برای تهیه این سالاد استفاده کرد؛ مرغ، خیارشور، سیب‌زمینی، هویج، تخم‌مرغ، کالباس، نخود‌فرنگی و... که همگی به سس مایونز آغشته می‌شوند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کراکت سیب زمینی کوبایی با گوشت چرخ کرده

کراکت سیب زمینی کوبایی با گوشت چرخ کرده

کروکت کوبایی و خوراک پیکادیلو آماده کردم که این غذا رو می تونید نوعی کوکوی سیب زمینی با مغز گوشت چرخ کرده کوبایی قلمداد کنید پیکادیلو خوراک کوبایی و متشکل از گوشت چرخ کرده سرخ شده با ادویه جات و رب گوجه هست.

مواد لازم :
سیب زمینی نهصد گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده تخم مرغ سه عدد
جوز هندی نوک قاشق
پیکادیلو یک پیمانه
پودر مغز نان یک پیمانه
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم پیکادیلو :
گوشت گوساله چرخ کرده ششصد و پنجاه گرم
سیر رنده شده پنج حبه
فلفل سبز دلمه ای یک دوم ، ریز خرد شده
پیازچه یک عدد ، ریز خرد شده
زیتون سبز خرد شده دوازده گرم
کشمش پلویی یک چهارم پیمانه (من با مقدار مساوی پیاز داغ جایگزین فرمودم)
کیپرز یک و یک دوم قاشق غذاخوری
برگ بو یک عدد
پودر زیره سه چهارم قاشق چای خوری
پودر آویشن یک دوم قاشق چای خوری
گوجه رنده شده یک پیمانه (من با دو قاشق غذاخوری رب گوجه جایگزین کردم)

کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

کراکت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه :
پیکادیلو رو با تفت سبزیجات در روغن ، اضافه کردن گوشت ، تفت دادن اون ها و درنهایت افزودن ادویه جات ، رب گوجه و سایر مواد درست کنید. یک پیمانه آب اضافه کنید ، در ظرف رو ببندید ، حرارت رو کم کنید و نیم ساعت بپزید تا جا و به روغن بیفته. در حین جا افتادن گوشت ، سیب زمینی ها رو هم آب پز کنید. سیب زمینی رو بکوبید و سپس با زرده تخم مرغ ، جوز هندی و نمک و فلفل مخلوط کنید.

کراکت سیب زمینی

کراکت سیب زمینی

دستور اصلی سه تا تخم کامل می طلبه سفیده های تخم مرغ اون دستور جداگونه زده می شن ، سپس مایه سفیده برای سرخ کردن کروکت و چسپوندن پودر مغز نون به بدنه کروکت به کار می ره. من از اون صرف نظر کردم و با لایه نون سرخ شده نازکتری روبرو شدم. یک چهارم پیمانه از مایه سیب زمینی رو کف دستتون پهن کنید. یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت در مرکز اون قرار بدید و اون رو گلوله کنید. چون مایه سیب زمینی به کف دست من می چسبید، من در ابتدا کمی پودر مغز نون کف دستم ریختم و کار بسیار آسون تر شد. گلوله رو در پودر مغز نون بغلتونید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

کروکت سیب زمینی خانگی

کروکت سیب زمینی خانگی


منبع: ashpazkhaneha

طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

پیتزا استیک و سیر از انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع فست فود را در منزل به راحتی تهیه نمایید. در طرز تهیه پیتزا سیر و استیک ابتدا بهتر است خمیر پیتزا را به صورت خانگی تهیه نمایید سپس مواد رویه پیترا را تهیه کنید و پیتزا را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.


مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد : به مقدار لازم
  • شیر : نصف پیمانه
  • پودر خمیر : نصف قاشق چایخوری
  • آب ولرم : نصف پیمانه
  • روغن زیتون : نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • نمک : نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد رویه پیتزا

  • سیر : شش عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده : ۲۰ گرم
  • جعفری : یک ساقه
  • فیله گوساله ورقه ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا رنده شده : ۴۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا : ۴ عدد
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

ابتدا پودر خمیر و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس آب ولرم را به مخلوط پودر خمیر بیفزایید و مخلوط آماده شده را به مدت ده دقیقه در مکانی گرم قرار دهید.

خمیر پیتزا

در این مرحله روغن زیتون و بیکینگ پودر و شیر را به مایه خمیر بیفزایید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر بیفزایید و مواد را همزمان هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود سپس خمیر را در مکانی مناسب به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر عمل آید.

طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

برای تهیه پیتزا استیک و سیر ابتدا گوشت را بشویید و آن را خرد نمایید سپس گوشت را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا گوشت ترد و پخته شود.

تفت دادن گوشت

سپس سیرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و سیرها را رنده نمایید. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا استیک و سیر ، جعفری را خرد کنید و سیر و پنیر پارمسان و جعفری و نمک و روغن را درون مخلوط کن بریزید و مواد را میکس کنید.

خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار دهید.

روش تهیه پیتزا استیک و سیر

مخلوط مواد میکس شده را روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی مخلوط مواد یک لایه پنیر بریزید سپس به لایه بعدی گوشت را بیفزایید و مقداری پنیر روی گوشت بریزید و پیتزا را درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.

پیتزای استیک و گوشت

پیتزای پخته شده را از درون فر بیرون آورید و آن را به درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن را تزیین نمایید.

دستور تهیه پیتزای سیر و استیک

در این مطلب طرز تهیه پیتزا استیک و سیر را به شما کدبانوهای عزیز آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این پیتزای خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.


منبع: آرگا

طرز تهیه کیک نان تست

درست کردن کیک نان تست, نحوه درست کردن کیک نان تست

مواد لازم برای کیک نان تست :

مرغ پخته و ریش شده (گوشت چرخ کرده)

پیاز

قارچ

فلفل دلمه ای

جعفری

رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی

پنیر پیتزا

نان تست

کره


میزان مواد لازم با توجه به قالب تان متغییر است و خودتان به مقدار لازم از مواد لازم آماده کنید.

طرز تهیه کیک نان تست :

ابتدا مواد میانی را آماده کنید گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ و کمی رب تفت دادم و مثل مایه ماکارونی درست کنید شما می توانید از مرغ یا حتی سوسیس و کالباس مطمئن استفاده کنید.

سپس کناره های نان های تست را جدا کنید بعد با وردنه نان ها را صاف کنید، حالا دور قالب مورد نظر نان ها را بچینید به این ترتیب که لبه ی هر نان روی نان دیگر قرار بگیرد، قسمت میانی قالب را هم با نان تست بپوشانید. سپس یک لایه پنیر پیتزا روی نان ها بریزید، سعی کنید پنیر ورقه شده استفاده کنید و پنیرها را روی درزهای نان قرار بدهید.

حالا یک لایه از مواد گوشتی روی پنیرها بریزید، بعد کمی جعفری خرد شده، یک لایه گوجه فرنگی خرد شده و یک لایه هم فلفل دلمه و قارچ بریزید. روی مواد را دوباره پنیر پیتزا بچینید و در آخر نان های تست را برش بدهید و روی پنیرها بچینید. با کمک برس روی نان ها را کمی کره ی آب شده بمالید تا نان ها داخل فر نسوزند و برشته شوند.

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار بدهید تا پنیرها آب شوند.



منبع: بیتوته

مرغ ترش مازندرانی

نتیجه تصویری برای مرغ ترش مازندرانی

ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم.

بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم.

بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره.
کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون)
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته
نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره
همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد.

مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید.


منبع: اینستاگرام

کیک قهوه در ماگ

نتیجه تصویری برای کیک قهوه در ماگ

مواد لازم

1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری شیر
1 قاشق غذا خوری روغن سبزیجات
3/4 قاشق چای خوری دانه قهوه فوری
1 قاشق چای خوری اب داغ
4 قاشق غذا خوری ارد
1/4 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
کمی نمک

طرز پخت

1.در یک ماگ تخم مرغ، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید.
2.دانه های قهوه را در اب داغ حل کنید و به مواد خیس اضافه کنید.
3.ارد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را اضافه کرده و تا جایی که قاطی شوند مخلوط کنید.از چنگال برای هم زدن استفاده کنید و توده های تشکیل شده را از بین برید.
4.برای حدود 1 دقیقه و یا تا جایی که روی ان سفت شود داخل ماکروویو قرار دهید.
5.خامه و کاکائو را روی کیک بریزید و بلافاصله نوش جان کنید.
*من از شکر قهوه ای استفاده میکنم چون طعم قهوه را بهتر میکند ولی شما میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید.



منبع: اینستاگرام

12345678
last