پامادور شیش انداز

يکشنبه 23 تير 1398
8:46
ساناز رحمانی

گیلانی ها تحت تاثیر همسایه ی شمال کشور به گوجه فرنگی پامادور می گویند. در ادامه به طرز تهیه پامادور شیش انداز که یکی از خورشت های رو به انقراض گیلانی است می پردازیم.

Image result for ‫طرز تهیه شش انداز‬‎


مواد لازم


  • گوجه فرنگییک کیلو

  • مغز گردو 400 گرم

  • گلپر نوک قاشق چای خوری

  • پیاز کوچک یک عدد

  • رب انار.یک قاشق

  • فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا رب انار را با 4 لیوان آب و گردو ساییده شده و نمک می گذاریم بجوشد. در این مدت چند بار نصف استکان آب سرد اضافه می کنیم تا گردو روغن پس دهد. گوجه ها را شسته و در قابلمه دیگری که آبش در حال جوشیدن است می اندازیم و پس از چند دقیقه بیرون می آوریم و پوست آن ها را به راحتی جدا می کنیم. پیاز کوچک را در خورشت رنده می کنیم و گوجه ها وفلفل را به آن می افزاییم. می گذاریم آن قدر بجوشد تا گوجه ها له شود. اگر گوجه ها خام بود و له نشد با پشت قاشق این کار را انجام می دهیم. چند دقیقه آخر گلپر را اضافه می کنیم. این شیش انداز به خاطر این که گوجه آب دار تر از بادمجان است کمی رقیق برداشته می شود و رنگش روشن تر و کم روغن تر است.

منبع:نیلسان


[ بازدید : 1089 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]