پامادور شیش انداز
گیلانی ها تحت تاثیر همسایه ی شمال کشور به گوجه فرنگی پامادور می گویند. در ادامه به طرز تهیه پامادور شیش انداز که یکی از خورشت های رو به انقراض گیلانی است می پردازیم.
مواد لازم
- گوجه فرنگییک کیلو
- مغز گردو 400 گرم
- گلپر نوک قاشق چای خوری
- پیاز کوچک یک عدد
- رب انار.یک قاشق
- فلفل و نمک به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا رب انار را با 4 لیوان آب و گردو ساییده شده و نمک می گذاریم بجوشد. در این مدت چند بار نصف استکان آب سرد اضافه می کنیم تا گردو روغن پس دهد. گوجه ها را شسته و در قابلمه دیگری که آبش در حال جوشیدن است می اندازیم و پس از چند دقیقه بیرون می آوریم و پوست آن ها را به راحتی جدا می کنیم. پیاز کوچک را در خورشت رنده می کنیم و گوجه ها وفلفل را به آن می افزاییم. می گذاریم آن قدر بجوشد تا گوجه ها له شود. اگر گوجه ها خام بود و له نشد با پشت قاشق این کار را انجام می دهیم. چند دقیقه آخر گلپر را اضافه می کنیم. این شیش انداز به خاطر این که گوجه آب دار تر از بادمجان است کمی رقیق برداشته می شود و رنگش روشن تر و کم روغن تر است.
منبع:نیلسان
[ بازدید : 1089 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]