طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار و سس گوجه فرنگی

يکشنبه 30 تير 1398
8:46
ساناز رحمانی

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و سس گوجه فرنگی

طرز تهیه ماکارونی آشیانه ای در خانه

ماکارونی یکی از غذاهای سریع و خوشمزه ایتالیایی است که در میان خانواده های ایرانی بسیار پرطرفدار است. ماکارونی را به شکل های مختلف طبخ می کنند و سماتک در این مطلب آموزش طبخ ماکارونی با سس گوجه فرنگی و پنیر چدار را برای شما تهیه و تنظیم کرده است.

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی، واقعا ساده، خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است. بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید.


مواد لازم برای ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی :


  • ماکارونی منحنی کوچک البوم خشک 225 گرم
  • پنیر چدار رنده شده 175 گرم
  • پنیر پارمزان تازه رنده شده 100 گرم
  • خرده نان سفید 4 قاشق غذاخوری
  • ریحان بازل خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • کره یا مارگارین یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن


مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :


  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز شالوت ریز خرد شده 1 عدد
  • سیر کوبیده شده 2 حبه
  • گوجه فرنگی کنسروی خرد شده 500 گرم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی :

برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را در قابلمه ای چدنی حرارت دهید. پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت 8 دقیقه بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه ای با هم مخلوط نموده، داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته، با یک سوم ماکارونی، روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها، روی ماکارونی را بپوشانید. برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. چیدن این لایه ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد.

خرده های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه ی بالایی که پنیر رنده شده است، به طور یکنواخت پخش نمایید. تکه های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند. آن را بلافاصله سرو نمایید.


[ بازدید : 336 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]