طرز تهیه نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت

دوشنبه 31 تير 1398
9:34
ساناز رحمانی

آموزش طرز تهیه نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

نودل غذایی پرطرفدار و خوشمزه است. در این مطلب طرز تهیه نوع متفاوتی از نودل یعنی نودل با گشنیز و کنجد و میگو را برایتان آورده ایم.


طرز تهیه نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت

مواد لازم

  • نودل: 100 گرم
  • میگو (پوست گرفته شده): 100 گرم
  • سیر (خرد شده): 1 حبه
  • پیازچه (خرد شده): 1 عدد
  • فلفل چیلی قرمز: 1 عدد
  • گشنیز تازه (خرد شده): 30 گرم
  • کنجد: 1 قاشق چای خوری
  • آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه

میگو را به مدت 3 دقیقه درون آب و نمک در حال جوش ریخته تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.

سیر، پیازچه، فلفل چیلی و گشنیز را درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب پوره کنید تا خمیر نرمی به دست آید.

نودل را درون قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و به مدت 4 دقیقه (یا طبق زمان روی بسته آن) بگذارید تا بپزد. بعد آن را آبکش کنید.

روغن مایع را درون تابه ای چدنی (وُک) گرم کرده، سپس پوره مواد را درون آن ریخته و به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.

بعد میگوی پخته شده را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

سپس آب لیموترش را بیفزایید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

نودل پخته شده را همراه با روغن کنجد به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

سپس کنجد را روی آن ریخته و سرو کنید.

منبع:هفت گنج

[ بازدید : 261 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]