مربای سیب گلاب درسته
دوشنبه 7 مرداد 1398
9:23
[ ]
مربای سیب گلاب درسته
مواد لازم:
- سیب ریز ۱کیلو
- آب ۳لیوان
- شکر ۵لیوان
ابتدا داخل یک ظرف بزرگ آب می ریزیم ونصف لیوان آبلیمو یا سرکه داخل آن می ریریم وکنار می گذاریم
سیبها را پوست گرفته که البنه من با پوست درست کردم ولی بدون پوست هم می شود وزمان پخت آن هم کوتاه تر می شود
از ته سیب ها به کمک بک چاقوی نازک داخل سیب کرده ودانه هابش را در می آوریم طوری که سوراخ کوچکی ته سیب ها بوجود آید وهمچنین دم سیب ها جدا نشود بعد سیب ها را داخل ظرف محتوی آب وآبلیمو می گذاریم تا سیاه نشود.
۳ لیوان آب و ۵ لبوان شکر را داخل قابلمه که بهتر است لعابی باشد می ریزیم وروی شعله می کذاریم تا شکر حل شودوقتی چند جوش زد آب سیب ها را خالی می کنیم وسیب ها را داخل شیره می ریزیم وبا شعله کم می گذاریم سیب ها پخته وشیره قوام بباید در این حین کف روی سیب ها را تا حد ممکن می گبریم حدودا نیم ساعت تا ۴۵ دقیفه بسته به میران شعله زمان برای پخت لازم است که این زمان برای سیب هایی پوست نگرفته ایم بیشتر می شود .
برای خوش رنگ تر شدن مربا در مراحل آخر پخت به آن مقداری زعفران که ار قبل دم کرده ابم اضافه می کنیم همچنین برای معطر شدن مربا نصف لیوان گلاب در مراحل پابانی پخت اضافه می کنبم.
طرز تهیه نودل گشنیز و کنجد؛ طعمی متفاوت
طرز تهیه شربت گلاب و بیدمشک
طرز تهیه ماکارونی با پنیر چدار و سس گوجه فرنگی
طرز تهیه سير ترشي كاراملي
طرز تهیه کرپ توت فرنگی
طرز تهیه خورش هویج به سبکی خوشمزه
منبع:ما بانو
[ بازدید : 866 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]