طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه

سه شنبه 8 مرداد 1398
9:26
ساناز رحمانی

مربای گل محمدی در خانه

Image result for ‫طرز تهیه مربای گل محمدی‬‎


طرز تهیه:

گل‌سرخ را شسته و در ظرفی ریخته و حرارت دهید.

بعد از جوش آمدن آب آن را خالی کنید و مجددا روی آن آب بریزید و این کار را سه تا چهار بار تکرار کنید تا تلخی آنها بر طرف شود و گل‌سرخ تقریبا پخته شود.

شکر و آب را هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و گل‌سرخ را به آن اضافه کنید و بگذارید هم گل کاملا پخته شود و هم مربا قوام بیاید.

آبلیمو در آن بریزید و رنگ خوراکی را هم قطره قطره بریزید تا رنگ دلخواه به دست بیاید. دقت کنید آبلیمو را در مرحله آخر بریزید و بیش از پنج دقیقه نجوشانید تا مربا رنگ شفاف داشته باشد.

مربا را بعد از خنک شدن در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.


نکته:

اگر می‌خواهید مربا شفاف باشد به جای شکر از قند استفاده کنید، چون شکر آن را تیره‌تر می‌کند.

طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو
طرز تهیه مربای گل محمدی در خانه
مربای سیب گلاب درسته
ترشی سیر و خرما
طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه
طرز تهیه فالوده شیرازی

منبع:جام جم انلاین


[ بازدید : 3053 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]