دستورالعمل تهیه خوشمزه ترین “کیک مرغ”

شنبه 19 مرداد 1398
10:57
ساناز رحمانی

کیک مرغ

کیک پزی ، کیک مرغ
گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. سپس سیــنه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو پخت ریشه ریشه کنید. پیازچه ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید

مواد لازم برای کیک مرغ

  • سیــنه مرغ:دو عدد
  • ژامبون مرغ:250 گرم
  • پیازچه :نیم کیلو
  • گردو:250 گرم
  • نان تست:به میزان لازم
  • ماست:یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز:به میزان لازم
  • خامه :100گرم
کیک مرغکیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ:

سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری آب لیمو بپزید .پیازچه ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد کنید .

گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید ، مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. همه مواد خرد شده را داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید .

ماست را هم با سس مایونز و خامه مخلوط کنید و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.

لبه های قهوه ای نان تست را ببرید و نان ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی روی نان بمالید .

وقتی تمام سطح نان را با مایه پوشاندید یک لایه نان دیگر روی مایه کیک بگذارید و به همین شکل تا تمام شدن مواد این لایه ها را ادمه دهید.البته بهتر است کیک دو طبقه شود .

چون ممکن است لایه بیش از حد ، باعث جدا شدن لایه ها شود.

روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکه روی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو ، یا آب تره و یا هویج استفاده کنید.

کاهو را ریز خرد کنید و دیواره های اطراف کیک را با کاهو یا پیازچه خرد شده بپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی که به فکرتان میرسد تزیین کنید . فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.

بهتر است سس مخلوط ماست و خامه را به اندازه کم و در چند مرحله درست کنید چون میزان سس بستگی به مواد کیک شما دارد که چقدر سس جذب کند.

 کیک مرغ

ترفندهایی برای خوشمزه تر کردن کیک مرغ:

  1. فراموش نکنید که مایه کیک مرغ باید به غلظت مایه سالاد الویه باشد. از سوی دیگر مقدار مواد طبق سلیقه و ذائقه خود و خانواده تان قابل تغییر است برای مثال می توانید مقدار ماست و سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید. مقدار مرغ را بیشتر کنید یا تعداد تخم مرغ ها را کمتر کنید.
  2. می توانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید یا هر نوع ژامبونی که می پسندید را به مایه کیک مرغ اضافه کنید.
  3. میتوانید نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدید به شکل مثلث برش دهید و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهید و رویش را به دلخواه تزیین کرده و زیرش کاغذ شیرینی قرار دهید تا شکل شیرینی تر رو تداعی کند .
  4. مواد کیک دلبخواهی است میتوانید از نخود فرنگی ، هویج ، ذرت ، شوید و غیره استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک مرغ

کیک مرغ جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
کیک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تاس کباب ؛ کباب بدون سیخ
نان اولین و پرمصرف ترین ماده غذایی در کشور
بقچه خمیری خرس ,مخصوص بچه ها
طرز تهیه شیرینی شکلاتی گردویی خوشمزه
طرز تهیه ماکارونی دمی با سویا و گوشت چرخ کرده

منبع: نمناک


[ بازدید : 2412 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]