طرز تهیه کشک خانگی خوشمزه با بهترین طعم

پنجشنبه 24 مرداد 1398
9:49
ساناز رحمانی

طرز تهیه کشک خانگی

کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر می باشد که از خشک کردن و یا تغلیظ دوغ و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.

در ادامه این مطلب طرز تهیه کشک در خانه با بهترین روش را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

کشک مقدار زیادی از انرژی بدن را تامین می کند بنابراین بهتر است این ماده غذایی با ارزش را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

کشک همه خواص شیر را به همراه دارد و حاوی مقدار زیادی پروتئین وکلسیم و چربی و نمک و ویتامین و نیاسین است.

اگر شما ترجیح می دهید که کشک را در منزل خودتان تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کشک

خانگی آشنا سازیم.

کشک مزه ترشی داد و در غذا های مختلفی مانند کشک بادمجان و آش رشته و … مورد استفاده قرار می گیرد. در این بخش

روش درست کردن کشک با ماست خانگی را به شما کدبانوهای عزیز آموزش خواهیم داد.

Image result for ‫کشک خانگی‬‎

مواد لازم برای تهیه کشک

ماست : به میزان لازم

نمک : به میزان لازم

برای ساخت کشک ابتدا باید ماست خانگی را تهیه کنید بعد از این که ماست را تهیه کردید آن را در دمای محیط قرار دهید تا به

خوبی ترش شود برای این که ماست به خوبی ترش شود می توانید یک قاشق فلزی را در درون ظرف ماست قرار دهید.

بعد از این که ماست خانگی را تهیه کردید آن را با با مقداری آب مخلوط کنید تا دوغ غلیظی را بدست آورید مخلوط ماست و آب را

به خوبی هم بزنید تا یک دست شود. اگر در طرز تهیه ماست از شیر پرچرب استفاده می کنید به جای آب به ماست تکه های یخ

را اضافه کنید یخ باعث می شود تا کره زودتر از دوغ جدا شود. همه کره های موجود در سطح دوغ را نگیرید کشک مقداری چربی

داشته باشد خوشمزه تر می شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه کشک, دوغ را در درون قابلمه ای مناسبی بریزید و قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید.

دوغ را تا حدی حرارت دهید تا بجوشد و کف کند به این مرحله که رسید زیر شعله گاز را خاموش کنید تا املاح و آب از هم جدا

شوند.

اگر دوغ بجوشد دیگر کشک مرغوبی را نخواهید داشت. بعد از این که دمای کشک پایین آمد آن را در درون کیسه پارچه ای تمیزی

قرار دهید تا آب کشک خارج شده و شبیه ماست چکیده شود بهتر است که پارچه را از جایی آویزان کنید.

سپس به کشک نمک اضافه کنید و به هر شکلی که می خواهید آن را فرم دهید و کشک های فرم داده شده را در مقابل نور

خورشید قرار دهید تا به خوبی خشک شوند.

گاهی کشک ها را زیر و رو کنید تا همه جای ان ها خشک شود. توجه داشته باشید که اندازه کشک ها در زمان خشک شدن

کوچک می شود پس کشک ها را در مرحله شکل دادن خیلی کوچک فرم ندهید.

اگر نمک کشک را به مقداری زیادی اضافه کنید کشک شور می شود و این قابلیت را دارد که بیرون از یخچال نگهداری شود.

کشک را بعد از تهیه در درون ظرف درب داری قرار دهید و ظرف را در درون یخچال بگذارید. می توانید از کشک در تزیین آشته رشته

و تزیین کشک بادمجان نیز استفاده کنید. امیدواریم از طرز تهیه کشک خانگی نهایت لذت را برده باشید و اوقات خوب و خوشی را

در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

کراکت سیب زمینی کوبایی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ
طرز تهیه کیک نان تست
مرغ ترش مازندرانی
کیک قهوه در ماگ

منبع : آرگا


[ بازدید : 435 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]