دستور تهیه ناگت مرغ بسیار خوشمزه و مجلسی

شنبه 2 شهريور 1398
12:35
ساناز رحمانی

ناگت مرغ

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ:

نصف یک عدد سینه مرغ چرخ شده

دو عدد تخم مرغ

نصف لیوان پودر کنتاکی

دو ق غ کره

نمک و فلفل قرمز به میزان کافی

سس گوجه فرنگی، سس مایونز و آویشن به میزان کافی


طرز تهیه ناگت مرغ:

ابتدا تخم مرغ ها را شکسته و زرده و سفیده آن را با دقت جدا کنید، زرده ها را با چنگال خوب بزنید تا باز شود سپس با گوشت مرغ چرخ شده مخلوط نمایید. در مرحله بعد نصف میزان پودر کنتاکی را افزوده و نمک ، فلفل و آویشن را هم بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

حالا مقداری از پودر کنتاکی را روی میزکار بپاشید و مایه گوشتی را روی آن قرار داده و باز کنید. مقداری از پودر را هم روی گوشت بپاشید و با یک قالب دلخواه گوشت باز شده را قالب بزنید و مابقی را با دست جمع کرده و مجدد قالب بزنید. و یا اینکه مایه گوشتی را به شکل گردوهای یکسان درآورده و به پودر کنتاکی آغشته نمایید.

حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس ناگت ها را در روغن خوب سرخ کنید. بعد از اینکه ناگت ها سرخ شدند آن ها را از تابه خارج کرده و داخل یک توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. در آخر ناگت ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس گوجه و سس مایونز سرو نمایید.

پخت ناگت مرغ


نکات کلیدی در تهیه ناگت مرغ:

میتوانید مواد را بعد از آماده سازی در یک ظرف درب دار و در فریزر نگهداری کنید تا هر زمان که تمایل داشتید در روغن سرخ و میل کنید.

برای سرخ کردن ناگت ها حتما از روغن سرخ کردنی استفاده نمایید.

هنگام قالب زدن و شکل دادن گوشت دستهای خود را با آب تر کنید تا مواد به دستتان نچسبد.

میتوانید کمی نان تست خرد و خیس شده با شیر را هم در ترکیب ناگت به کار ببرید که کاملا سلیقه ای میباشد.

در صورت تمایل میتوانید پنیر پیتزا و یا پنیر گودا در این ناگت به کار ببرید.

استفاده از مرغ پخته شده در تهیه این ناگت بلامانع است و به ذائقه شما برمیگردد.

استفاده از پودر سیر طعم خوبی به این غذا می دهد.

پیشنهاد میکنیم این غذا با سالاد کاهو و سیب زمینی سرخ شده سرو شود.


نکات تکمیلی طرز تهیه ناگت مرغ

مواد ذکر شده برای 4 نفر در نظر گرفته شده و در صورت تمایل میتوانید نسبت به افراد آن را کم یا زیاد کنید.

زمان مورد نیاز برای تهیه مواد ناگت مرغ 20 دقیقه و زمان پخت آن 30 دقیقه میباشد.

ناگت مرغ را میتوانید به عنوان پیش غذا و یا یک وعده غذای سبک میل کنید.


مربای سیب گلاب درسته
ترشی سیر و خرما
طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ” با طعمی ماندگار و خوشمزه
طرز تهیه فالوده شیرازی
آموزش کامل طرز تهیه ماهی حرایمی خوشمزه

منبع : نمناک


[ بازدید : 777 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]