نان اولین و پرمصرف ترین ماده غذایی در کشور
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مشکلات زیادی در آرد مصرفی کشور ما وجود دارد و باید برنامه غنی سازی بازنگری و با جدیت بیشتری دنبال شود.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مشکلات زیادی در آرد مصرفی کشور ما وجود دارد و باید برنامه غنی سازی بازنگری و با جدیت بیشتری دنبال شود. کارخانجات هم بهتر است درصد میزان سبوس گیری را اصلاح کنند.
دکتر شهریار مستوفی گفت: نان اولین و پرمصرف ترین ماده غذایی در کشور ما می باشد در حالیکه متاسفانه از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.
وی با تاکید بر لزوم اصلاح میزان سبوس گیری در کارخانه های تولید آرد گفت: رسیدن به کیفیت مطلوب در نان مصرفی مردم نیازمند نظارت بر تولید از مزرعه تا نانواها می باشد که این مهم با همکاری سایر ارگان های ذی ربط میسر می شود.
طرز تهیه کشک خانگی خوشمزه با بهترین طعم
بهترین روش پخت برای درست کردن “قیقناق” یا خاگینه
طرز تهیه “پای سیب خانگی راحت”
طرز تهیه “هویج پلو با دارچین”
منبع: باشگاه خبرنگاران
[ بازدید : 249 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]