آموزش طرز تهیه ران مرغ برشته در فرد جامائیکایی

جمعه 5 مهر 1398
14:22
ساناز رحمانی

ران مرغ برشته در فر

ران مرغ برشته در فر یک غذای جامائیکایی بسیار خوشمه است که می توانید آن را بر روی کباب پز هم درست کنید. به دلیل استفاده از مواد معطر در ماریناد، این غذا طعمی مطبوع دارد و در عین حال که برشته شده است، آبدار هم می باشد.

کباب ران مرغ جامائیکایی یکی از بهترین دستورالعمل هایی می باشد که می توانید آن را درست کنید.

این ران ها در یک ماریناد خوشبو به مدت یک شب تا صبح خوابانده می شوند و به همین دلیل طعمشان عالی می شود و موقع پخته شدن هم لطیف می مانند. ماریناد ترکیبی از سبیجات تازه است و طعمی متعادل دارد و برای مرغ عالی است.

این دستورالعمل برای آخر هفته های شما و همانی های دورهمی گزینه ای علی است. این ران های مرغ را می توانید روی ذعال هم کباب کنید و هم در فر قرار دهید و به همین دلیل کار شما را راحت تر می کنند.

برای وعده ناهار می توانید آنها را با پلو همراه کنید و در هنگامی که ران ها در فر پخته شدند، برنتان را هم آماده کنید.

مواد لازم:

  • ران مرغ با پوست 10 تکه ران و بالا ران روی هم
  • پیازچه 6 عدد خرد شده
  • سیر 4 حبه پوست گرفته شده و له شده
  • فلفل دلمه ای ریز 2 عدد
  • زنجبیل یک تکه 3 ساتی متری
  • آبلیمو تازه یک سوم پیمانه
  • سس سویا یک چهرام پیمانه
  • برگ آویشن تازه 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
  • فلفل بهار 1 قاشق چای خوری
  • دارچین نصف قاشق چای خوری
  • جوز نصف قاشق چای خوری

ران مرغ برشته در فر

طرز تهیه

تکه های مرغ را در کیسه پلاستیکی بزرگی قرار دهید.

باقی مواد را درون غذاساز بریزید و بگذارید تا خرد و مخلوط شود.

مواد باید کمی درشت باشند و پوره نباشند.

مخلوط را درون کیسه پلاستیکی حاوی مرغ بریزید.

هوای درون کیسه را خالی کنید و درب آن را کامل ببندید و درون یخچال قرار دهید.

بگذارید که این مخلوط به مدت حداقل 3 تا 24 ساعت در یخچال بماند و استراحت کند.

دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر 13 در 19 اینچی را با فویل آلومینیوم بپوشانید و روی آن را با اسپری آشپزی چرب کنید.

مرغ ها را از درون مواد ماریناد بردارید و بر روی سینی به صورت مرتب و با مقدار کمی فاصله بین تکه های قرار دهید.

آن را در فر بپزید تا وقتی که به صورت کامل پخته شوند و این کار حدود 50 دقیقه ممکن است طول بکشد و در آخر چند دقیقه آنها را گریل کنید تا روی انها برشته شود و به رنگ قهوه ای درآید.

اگر کباب ز گازی دارید، حرارت آن رای متوسط یعنی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و بر روی توری آن مقداری روغن بزنید و با دیتمال روغنی آن را خوب چرب کنید.

مرغ ها را روی کباب پز گریل نمایید تا هنگامی که بیرون آنها مقداری بسوزد و قهوه ای شود و این کار حدود نیم ساعت زمان می برد.

نکات مهم و ترفند‌های پخت مرغ برشته در فر

  1. می توانید یک عدد پیاز قرمز را به جای پیازچه استفاده کنید.
  2. می توانید از گوشت بدون استخوان برای درست کردن این غذا استفاده کنید و اگر از سینه مرغ استفاده می کنید پس ماریناد کردن را بیش از 6 ساعت طول ندهید.
  3. برای درست کردن ماریناد و به دست آوردن یک طعم عالی سعی کنید از مواد تازه استفاده کنید و از پودر شده استفاده نکنید.
  4. باید بگذارید به مدت طولانی مرغ در ماریناد بخوابد تا طعم بگیرد.
  5. بهتر است سعی کنید ران مرغ استفاده کنید و در صورت استفاده از سینه مرغ فقط 6 ساعت موادتان را بخوابانید.
  6. اگر می خواهید طعم مواد در مرغ بیشتر شود، می توانید کمی از مواد را زیر پوست بمالید.
  7. در هنگام گریل کردن کنار گاز بمانید تا از سوختن آنها جلوگیری کنید و غذای شما سوخته نشود.
  8. می توانید ماریناد کردن در یخچال را حتی تا 4 روز ادامه بدهید.

منبع: بیاتو


[ بازدید : 12 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک دانلود تک آهنگ خرید ملک در ترکیه خرید آنتی ویروس خرید ملک در ترکیه ثبت شرکت ثبت برند و لوگو اخذ کد اقتصادی ثبت تغییرات شرکت ثبت طرح صنعتی ثبت مسئولیت محدود نرم افزار حسابداری مجله خبری گلاسه دانلود آهنگ جدید سوالات استخدامی اموزش و پرورش گیفت کارت اپل خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]