طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
سوپ ها معمولا در فصل زمستان و پاییز بیشتر طبخ میشوند.سوپ جو قرمز یکی از سوپ های مجلسی و بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است ، این سوپ که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویهجات، رب تهیه میشود را تقریبا در هر رستورانی می توان به عنوان پیش غذا سفارش داد.
سوپ جو قرمز مجلسی
سوپها به دو نوع سوپ سرد و گرم سرو میشوند که بعضی از آنها را میتوان به عنوان یک غذای اصلی سرو کرد. در سوپ ها با تغییردادن برخی مواد اولیه میتوان آن را به سوپ دیگری تبدیل کرد.
مواد لازم:
مرغ نصف سینه
جو پوست کنده نیم کیلوگرم
جو پرک ۱ پیمانه
قارچ نیم کیلوگرم
هویج ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری و گشنیز۱ پیمانه
رب۱ قشق غذاخوری
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
جوی پوست کنده و جو پرک را پاک کنید و بشویید. چندین ساعت و یا از شب تا صبح آن را خیس کنید.
یک پیاز کوچک را نگینی ریز خرد کنید و با نصف سینه ی مرغ، کمی نمک و ادویه ی کاری و زردچوبه بگذارید آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کنید و با کمی نمک سرخ کنید تا طلایی شود. قارچ را نگینی ریز خرد کنید و با یک قاشق آبلیمو روی حرارت بگذارید. قارچ ابتدا آب می اندازد و زمانی که آب آن خشک شد از روی حرارت بردارید. هویج را رنده کنید نوعی رنده که خلال خلال نازک شود.
اگر سبزی تازه استفاده کنید بهتر است جعفری و گشنیز را بشویید و ریز خرد کنید. در غیر این صورت می توانید از سبزی خشک شده استفاده کنید.
پیاز داغ، جوی خیس شده با همان آبی که خیس کرده اید، مرغ ریش ریش شده، قارچ آب پز، هویج رنده شده،و سبزی خرد شده را با مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا تمامی مواد سوپ جو جا بیفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه ای است که مواد و آب از هم جدا نیفتد بلکه یکدست باشد و لعاب بدهد.
در این مرحله رب، نمک، فلفل و آبلیموی سوپ جو را بریزید و مزه کنید تا طعم دلخواه شما به دست آید.
راز و رمزهای طرز تهیه سوپ جو:
جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید.
سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر میشود؛ چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب تر است.
برای پخت سوپ جو حتماً باید جو خوب بپزد و لعاب بیندازد.
برای پخت سوپ جو با شیر باید حتما شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ جو بریزید شیر می برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ جو برابر باشد دیگر سوپ جو بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمیشود.
برای غلیظ شدن سوپ جو میتوانید ۲ قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.
از قرص عصارهی مرغ نیز میتوانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.
اگر میخواهید سوپ جو با خامه داشته باشید بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید.
هویج نگینی خرد شده برای سوپ جو مناسبتر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه میدارد و زیباتر است.
چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.
برای نگهداری جو پخته میتوانید آن را در بستههای کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ جو زمان کمتری بگیرد.
خواص غذایی جو:
محافظ سیستم ایمنی بدن است سطح کلسترول خون را کنترل می کند
دیابت را کنترل می کند
از بیماری های قلبی و سرطان پیشگیری می کند
در برابر آترواسکلروز از بدن محافظت می کند
طرز تهیه سالاد ترکیه ای
طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی
طرز تهیه ماست پرچرب خانگی فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله
با این روش خوشمزه ترین زیتون پرورده را درست کنید
منبع: tamshirin
[ بازدید : 2442 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]