آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ

چهارشنبه 6 آذر 1398
9:39
ساناز رحمانی

خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که طرفداران زیادی دارد و تقریبا در همه نقاط ایران هم این خورشت خوشمزه پخت میشود. برای پخت خورش بامیه مردم در شهرهای مختلف، دستور پخت های متفاوتی دارند.


Image result for ‫خورشت بامیه‬‎

البته که در این میان کسانی هستند که از طعم این غذای لذیذ لذتی نمیبرند.

و اگر دلیل این که خورش بامیه را بخاطر لزج بودن آن دوست ندارند پیشنهاد میکنیم به آنها این دفعه، هنگام تمیز کردن و شستن بامیه فقط قسمت کوچکی از چوب بامیه را جدا کنید و بگذارید باقی آن بماند. در ضمن از بامیه های کوچک و قلمی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه

پیاز : 2 عدد
گوجه فرنگی : 500گرم
بامیه : 300 گرم
گوشت گوسفند : 500 گرم (استفاده از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند بسته به ذائقه خانواده توصیه می شود.)
آبلیمو یا آبغوره : 2 قاشق غذا خوری
سیر : 2 حبه
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت بامیه

ابتدا پیازها را کاملا خرد کرده سپس در ادامه سیر را رنده و به آن اضافه

گوجه فرنگی ها را در ظرفی جدا رنده کنید

داخل قابلمه ای مناسب 2 قاشق غذاخوری روغن ریخته، و روی حرارت متوسط قرارداده و سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن کاملا طلایی شود

پس از طلایی شدن پیاز، سیر را نیز اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید

در ادامه گوشت گوسفند را به مواد اضافه کرده و همراه با ادویه و رب گوجه فرنگی خوب ترکیب کرده و تفت دهید

گوجه‌فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کرده و کاملا هم بزنید، حدود 5 دقیقه تفت داده و به میزان مناسب آب‌ را به مواد داخل ظرف اضافه کنید. وقتی آب خورشت قل قل کرد، شعله را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا گوشت به آرامی بپزد

در یک تابه، کمی روغن ریخته و بامیه‌ها را برای چند دقیقه تفت دهید تا فقط رنگ آنها کمی پررنگ شود.(نیازی نیست که بامیه ها به طور کامل سرخ شوند)

بعد از پخته شدن گوشت، آبلیمو و بامیه‌ها را به خورشت اضافه کرده و نمک بزنید. اجازه دهید روی شعله کم، بامیه‌ها بپزند و خورشت به خوبی جابیفتد

وقتی بامیه‌ها پخته شد و آب خورشت نیز غلظت مناسب داشت آن را خاموش کنید.

بهار و تابستان فصل وفور بامیه است به همین دلیل توصیه میشود این خورشت لذیذ را درست کنید و بامیه ها را فریزری کنید.

خواص سبزی بامیه

بامیه طبع سرد دارد. مصرف آن برای افراد گرم مزاج مفید است.این سبزی مغذی سبب تقویت اعصاب شده و قوه بینایی را نیز افزایش می دهد.

بامیه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.همچنین اشتها به غذا را زیاد می کند.بامیه دارای خاصت ضدعفونی کننده می باشد و کرم معده و کرمک را از بین می برد.

بامیه باعث ازدیاد مدفوع می شود.

بامیه منبع خوبی از کلسیم بوده ،از این رو ضدپوکی استخوان است.

پتاسیم موجود در بامیه ضد فشار خون است.فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون کمک می کند

نکات

برای خوشمزه تر شدن خورشت سعی کنید به آن کمی زعفران اضافه کنید
پیشنهاد می شود قبل از تهیه خورشت بامیه حتما گوشت گوسفند را به مدت 1 ساعت خوب بپزید
پیشنهاد می شود حتما همراه با خورشت بامیه، سالاد شیرازی یا ترشی محلی نیز سرو کنید
اگر بامیه ها ریز باشد، میتوانید ته آن را گرفته و مقداری دم داشته باشد
اگر بامیه ها درشت باشد، می توانید بعد از شستن سر و ته بامیه ها را بگیرید سپس با دادن برش های مقطعی خوب تفت دهید

اشکنه رو اینجوری بلدید درست کنید ؟
طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی
آشپزی و تغذیهخانه و زندگی با انواع دستور تهیه سالاد سیب آشنا شوید
طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه با روش خانگی بی نظیر
۱۰ پیامد بد نگه داشتن ادرار بر روی سلامت بدن

[ بازدید : 2214 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]