طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ

دوشنبه 11 آذر 1398
19:43
ساناز رحمانی

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

پیتزا فست فود خوشمزه ای است که طرفدارن بسیاری دارد و در انواع طعم ها تهیه میشود. برای کسانی که طعم گوشت را می پسندند پیتزا استیک و سیر بسیار مناسب و لذیذ است.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد : به مقدار لازم
شیر : نصف پیمانه
پودر خمیر : نصف قاشق چایخوری
آب ولرم : نصف پیمانه
روغن زیتون : نصف پیمانه
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
نمک : نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد رویه پیتزا

سیر : شش عدد
پنیر پارمسان رنده شده : ۲۰ گرم
جعفری : یک ساقه
فیله گوساله ورقه ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده : ۴۰۰ گرم
خمیر پیتزا : ۴ عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

ابتدا پودر خمیر و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس آب ولرم را به مخلوط پودر خمیر بیفزایید و مخلوط آماده شده را به مدت ده دقیقه در مکانی گرم قرار دهید.

در این مرحله روغن زیتون و بیکینگ پودر و شیر را به مایه خمیر بیفزایید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر بیفزایید و مواد را همزمان هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود سپس خمیر را در مکانی مناسب به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر عمل آید.

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

برای تهیه پیتزا استیک و سیر ابتدا گوشت را بشویید و آن را خرد نمایید سپس گوشت را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا گوشت ترد و پخته شود.

سپس سیرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و سیرها را رنده نمایید. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا استیک و سیر ، جعفری را خرد کنید و سیر و پنیر پارمسان و جعفری و نمک و روغن را درون مخلوط کن بریزید و مواد را میکس کنید.

خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار دهید.

مخلوط مواد میکس شده را روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی مخلوط مواد یک لایه پنیر بریزید سپس به لایه بعدی گوشت را بیفزایید و مقداری پنیر روی گوشت بریزید و پیتزا را درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.

پیتزای پخته شده را از درون فر بیرون آورید و آن را به درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن را تزیین نمایید.

خمیر پیتزا را به صورت آماده هم میتوانید تهیه کنید.

املت چینی
اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی
آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ
بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن ،شور شدن ، تلخ شدن و تند شدن غذا
طرز تهیه “نان خامه ای” در خانه
طرز تهیه “شیرینی نسکافه ای”
با این ترفندهای ساده از شر قابلمه های سوخته خلاص شوید

منبع: آرگا


[ بازدید : 685 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]