طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ

دوشنبه 11 آذر 1398
19:43
ساناز رحمانی

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

پیتزا استیک و سیر از انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع فست فود را در منزل به راحتی تهیه نمایید. در طرز تهیه پیتزا سیر و استیک ابتدا بهتر است خمیر پیتزا را به صورت خانگی تهیه نمایید سپس مواد رویه پیترا را تهیه کنید و پیتزا را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته شود.


مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد : به مقدار لازم
  • شیر : نصف پیمانه
  • پودر خمیر : نصف قاشق چایخوری
  • آب ولرم : نصف پیمانه
  • روغن زیتون : نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
  • نمک : نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه مواد رویه پیتزا

  • سیر : شش عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده : ۲۰ گرم
  • جعفری : یک ساقه
  • فیله گوساله ورقه ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا رنده شده : ۴۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا : ۴ عدد
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

ابتدا پودر خمیر و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس آب ولرم را به مخلوط پودر خمیر بیفزایید و مخلوط آماده شده را به مدت ده دقیقه در مکانی گرم قرار دهید.

خمیر پیتزا

در این مرحله روغن زیتون و بیکینگ پودر و شیر را به مایه خمیر بیفزایید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس آرد را به صورت آرام آرام به مایه خمیر بیفزایید و مواد را همزمان هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود سپس خمیر را در مکانی مناسب به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر عمل آید.

طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل

طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

برای تهیه پیتزا استیک و سیر ابتدا گوشت را بشویید و آن را خرد نمایید سپس گوشت را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید تا گوشت ترد و پخته شود.

تفت دادن گوشت

سپس سیرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و سیرها را رنده نمایید. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا استیک و سیر ، جعفری را خرد کنید و سیر و پنیر پارمسان و جعفری و نمک و روغن را درون مخلوط کن بریزید و مواد را میکس کنید.

خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار دهید.

روش تهیه پیتزا استیک و سیر

مخلوط مواد میکس شده را روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی مخلوط مواد یک لایه پنیر بریزید سپس به لایه بعدی گوشت را بیفزایید و مقداری پنیر روی گوشت بریزید و پیتزا را درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.

پیتزای استیک و گوشت

پیتزای پخته شده را از درون فر بیرون آورید و آن را به درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن را تزیین نمایید.

دستور تهیه پیتزای سیر و استیک

در این مطلب طرز تهیه پیتزا استیک و سیر را به شما کدبانوهای عزیز آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این پیتزای خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.


منبع: آرگا


[ بازدید : 12 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار ایجاد وبلاگ عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک دانلود تک آهنگ خرید ملک در ترکیه خرید آنتی ویروس خرید ملک در ترکیه ثبت شرکت ثبت برند و لوگو اخذ کد اقتصادی ثبت تغییرات شرکت ثبت طرح صنعتی ثبت مسئولیت محدود نرم افزار حسابداری مجله خبری گلاسه دانلود آهنگ جدید سوالات استخدامی اموزش و پرورش گیفت کارت اپل خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]