آموزش درست کردن “کروسان گردویی” خوشمزه و دلچسپ

سه شنبه 24 دی 1398
11:18
ساناز رحمانی

مواد لازم برای کروسان گردویی

  • 230 گرم کره
  • 23 0 گرم پنیر خامه ای
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 پیمانه آرد
  • 1 عدد بزرگ تخم مرغ
  • 1 پیمانه گردو
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای

کروسان گردویی

طرز تهیه کروسان گردویی

گردو را ریز خرد کنید. لازم است که خمیر را حداقل به مدت 2 ساعت و حداکثر تا 2 روز در یخچال قرار دهید. با این میزان مواد 32 عدد نان کوچک خواهید داشت.

با همزن برقی، کره و پنیر خامه ای (هر دو به دمای محیط) را به همراه شکر و نمک به خوبی با هم بزنید. آرد را به آن ها اضافه کنید و تا خمیر شکل بگیرد، بزنید. خمیر را به دوقسمت تقسیم کنید . آن ها را باز کنید و هر یک را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و برای 2 ساعت تا 2 روز در یخچال قرار دهید(می توانید این خمیر را تا 3 ماه فریز کنید).

از قبل فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. در 2 سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. برای رویه کروسان ها،تخم مرغ را با 1 قاشق چای خوری آب، خوب بزنید.هر بار با یک بخش از خمیر کار کنید. خمیر را روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده، به شکل دایره ای به پهنای حدود نیم سانتی متر و قطر 30 سانتی متر باز کنید. در صورت نیاز بر روی آن کمی آرد بپاشید. یک بشقاب بزرگ روی خمیر قرار دهید و کناره های اضافی خمیر را ببرید. با قلمو روی سطح خمیر از تخم مرغ زده شده بمالید و به صورت یکدست گردو و شکر قهوه ای بپاشید.


سپس با استفاده از چاقو، خمیر را به شکل 16 مثلث مساوی برش دهید. هر یک از آن ها را از قسمت پهن تر به باریک تر مثلث رول کنید. کروسان ها را در سینی فر قرار دهید. قسمت باز کروسان ها رو به پایین باشد. روی آن ها تخم مرغ زده شده بزنید.کروسان ها را برای 30 تا 32 دقیقه تا قهوه ای طلایی شوند در فر قرار دهید. برای خنک شدن، آن ها را روی توری قرار دهید.

نکات تکمیلی در مورد کروسان گردویی

کروسان گردویی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کروسان گردویی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کرواسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان و شیرینی هلالی شکل است که با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می‌شود و خمیر آن با بکارگیری کره، به صورت خمیر هزار لا آماده می‌گردد.

کرواسان هرچند به‌طور اولیه در قرن ۱۳ میلادی در کشور اتریش ابداع و متداول شده، ولی به عنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود و تقریباً در سراسر اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است.

طرز تهیه 17 نوع سالاد متفاوت و خوشمزه
کراکت سیب زمینی کوبایی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ
طرز تهیه کیک نان تست
مرغ ترش مازندرانی
کیک قهوه در ماگ

منبع : دبلیو کوک


[ بازدید : 724 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار مشاور گروپ لیزر فوتونا بلیط هواپیما تهران بندرعباس اسپیس تجهیزات عقد و عروسی تعمیر کاتالیزور تعمیرات تخصصی آیفون درمان قطعی خروپف اسپیس فریم اجاره اسپیس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]