طرز تهیه سالاد ماکارونی

چهارشنبه 8 دی 1400
9:45
ساناز رحمانی

سالاد ماکارونی با کالباس

طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از پرطرفدارترین پیش‌غذا یا وعده غذایی در ایران است که بسیار محبوب است. سالاد ماکارونی یا همان سالاد اندونزی، سالادی خوش طمع و مقوی است که با مواد اولیه در دسترس هم می توان به راحتی آن را تهیه کرد.

در اینجا با دستور تهیه سالاد ماکارونی با کالباس یا همان ژامبون گوشت آشنا میشوید که فوق العاده خوشمزه است. البته باید توجه کنید که به خاطر پاستا و سس مایونزش این سالاد کالری نسبتاً زیادی دارد و خیلی هم سیر کننده است. پس بهتر است در مقادیر کمتر مصرف شود. مقادیری که در اینجا گفته شده 4 کاسه متوسط سالاد میدهد.

مواد لازم

1/5 بسته ماکارونی شکلی

300 گرم ژامبون

سس مایونز به مقدار لازم

250 گرم خیار شور

100 گرم نخود فرنگی

100 گرم فلفل دلمه ای

100 گرم ذرت

مراحل طرز تهیه سالاد ماکارونی

میزان مواد قید شده کاملا سلیقه ای و بستگی به ذائقه شما دارد،

خیارشور و ژامبون رو ریز نگینی خرد کنید، فلفل دلمه ای رو میتونید از چند رنگ استفاده کنید،فلفلهارو هم نگینی ریز خرد کنید.

ذرت و نخود فرنگی رو به مواد اضافه کنید در این مرحله سس مایونز رو اضافه کنید، همچنین مقداری نمک و فلفل و یک قاشق سس خردل.

مواد رو به یخچال منتقل کنید تا کمی مواد به خورد هم برن

ماکارونی شکلی رو به اب جوش اضافه کنید و کمی روغن و نمک اضافه کنید،وقتی ماکارونی هم پخت و خامی نداشت.ابکش کنید و اجازه بدید تا ابش بره.

در این مرحله موادی که قبلا اماده کردید به ماکارونی اضافه کنید،دوست داشتید کمی شوید و نعنا خشک هم بزنید.مواد رو کاملا زیر و رو کنید تا همه مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.

مرحله اخر، قالب دلخواهتون رو با کیسه فریزر پوشش بدید و مواد سالاد رو داخل ظرف بریزید و کمی فشار بدید،چندساعتی بزارید یخچال.بعد به راحتی از ظرف جدا کنید.

روی سالاد رو کمی سس مایونز بزنید و تزیین کنید ،نوش جان

نکاتی برای تهیه ی سالاد ماکارونی:

• برای تهیه این سالاد می توانید به جای مرغ از کالباس رنده شده استفاده کنید.

• سس سالاد را بیشتر بگیرید زیرا بعد از اینکه سرد شد سس به خورد سالاد می رود و خشک می شود.

• خرد کردن یا رنده کردن مواد کاملا سلیقه ای است.

• اگر رنگ نخود فرنگی برای شما مهم نیست می توانید آن ها را به روش ساده بپزید.

برای پخت ماکارونی، سالاد ماکارونی مراقب باشید ماکارونی ها زیاد از حد نپزند زیرا خرد می شوند و ظاهر سالاد ماکارونی تان بد می شود و مزه ی آن هم خوب نیست.

• برای پخت سالاد ماکارونی می توانید از کلم بنفش استفاده کنید که در این صورت نباید رنده شوند و باید به صورت ریز خرد شوند.

• در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید.

• برای زیباتر شدن شکل سالاد ماکارونی تان از پاستاهای رنگی استفاده کنید


[ بازدید : 5464 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساناز و سانیا است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]