طرز تهیه سير ترشي كاراملي
در این نوبت با طرز تهیه سير ترشي كاراملي با بخش آشپزی همراه باشید طرز تهیه سیر ترشی کراملی
مواد لازم برای تهیه سير ترشي كاراملي
- سير بوتهاي دو كيلوگرم
- سركه قرمز يك و نيم ليتر
- شكر 500گرم
- نمك دو قاشق غذاخوري
- آب به ميزان لازم
طرز تهيه سير ترشي كاراملي
با اين روش سيرترشي فوري تهيه خواهيد كرد حتما امتحان كنيد! اين ترشي در تمام فصول سال قابل تهيه است.
ابتدا سيرهاي بوتهاي را ميشوييم. قابلمهاي را پر از آب كرده و ميگذاريم تا كاملا بجوشد. سيرهاي تميز شده را داخل آب جوش ميريزيم و 10 دقيقه ميجوشانيم. سيرها را داخل آبكش ريخته و زير آب سرد ميگيريم، سپس سيرها را روي پارچه خشك چيده و بعد از دو ساعت در ظرف مخصوص ترشي ميريزيم. شكر را كاراملي ميكنيم، به اين صورت كه شكر را داخل قابلمه ميريزيم و با شعله خيلي كم حرارت ميدهيم تا طلايي شود. (دقت كنيد كه شكر بيش از از حد قهوهاي نشود تا بسوزد و تلخ شود.) بعد از كارامل كردن شكر، سركه و نمك را اضافه كرده و ميگذاريم مخلوط با شعله كم بجوشد. كارامل كه كاملا در سركه حل شد، آن را داغ داغ روي سيرها ميريزيم و در ظرف را ميبنديم. بعد از 20 روز ترشي آماده است
[ بازدید : 1905 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]