طرز تهیه پلو مکزیکی
دوشنبه 6 مرداد 1399
13:12
[ ]
پلو مکزیکی یک پلوی تند و خوشمزه سرخ رنگ است. این پلو خوشمزه با سبزیجات مختلف مثل ذرت و نخود فرنگی تهیه میشود.و دستور تهیه چندان سختی ندارد و تقریبا شبیه استامبولی یا دمی گوجه خودمان است.پلو مکزیکی مخلوط به پلو اسپانیایی هم مشهور است.
مواد لازم :
نخود سبز : ۱ پیمانهسینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم
فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۵ حبه
قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه
کنسرو ذرت : ۱ پیمانه
برنج آبکش : ۴ پیمانه
آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم طرز تهیه :
مرغ ها را جدا می پزیم و سرخ می کنیم ( قبل از پخت، مرغ ها را 2 ساعت در روغن زیتون کمی جعفری خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و آب لیمو مزه دار می کنیم) بعد فلفل های رنگی، قارچ، نخود فرنگی، ذرت، سیرو پیاز را جدا جدا سرخ می کنیم، در انتها همه را با هم مخلوط کرده. برنج را آبکش و این مواد را لابه لای برنج می ریزیم و در آخر زعفران را اضافه کرده و میگذاریم دم بکشد.برنج را میتوانید به صورت دمی هم درست کنید و به جای آب معمولی میتوانید از استاک سبزیجات استفاده کنید.
میزان تندی و فلفل این برنج بستگی به ذائقه شما دارد.برای پخت پلو مکزیکی می توانید از ذرت، نخود فرنگی و حتی لوبیا سیاه هم استفاده کنید. در این صورت این مواد را به صورت پخته یا کنسرو با برنج دم کنید.منبع: newcooking.lxb
[ بازدید : 1939 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]