ترشی سیر و خرما
يکشنبه 6 مرداد 1398
9:14
[ ]
طرز تهیه ترشی سیر و خرما
مواد لازم:
- سیر بوته ای: به میزان لازم.
- رب انار: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری.
- خرما: به مقدار کافی.
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری.
- سرکه: به میزان لازم.
طرز تهیه:
رب انار و سرکه را در ظرفی ریخته و نمک را به آن اضافه می کنیم. روی حرارت می گذاریم تا کاملا با هم ترکیب شوند.
سیرها را اضافه کرده و پنج دقیقه صبر می کنیم تا بجوشد. اکنون از روی اجاق برداشته و در ظرف مورد نیاز ریخته و خرما را لابه لای آن می گذاریم.
سرکه را بعد از خنک شدن روی سیر ریخته و در آن را محکم می بندیم. بعد از مدت یک ماه ترشی سیر و خرما آماده است.
پامادور شیش انداز
طرز تهیه سیر ترشی ۷ ساله در ۴۰ روز
طرز تهیه مربا زرشک
طرز پخت و تهیه گراتن مرغ و بادمجان
طرز تهیه نودل سبزیجات یک غذای چینی ساده و خوشمزه
پلو ؛ کته یا آبکش
منبع:لرستان
[ بازدید : 235 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]