بهترین روش پخت برای درست کردن “قیقناق” یا خاگینه
مواد لازم برای قیقناق خاگینه
تخم مرغ :4 عدد
شکر :3 قاشق غذاخوری
دارچین :1 قاشق چایخوری
آرد :4قاشق غذاخوری
گردوی :خرد شده مقداری
پودرهل :مقداری
پودر قند :برای تزیین
طرز تهیه قیقناق خاگینه
برای درست کردن این خاگینه باید در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید .بعد به آن به ترتیب آرد ، پودر هل ، شکر و
گردوی خرد شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد با تخم مرغ ترکیب شوند.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.مخلوط آماده شده را دورن تابه بریزید و در آن را
ببندید و حرارت زیرش را کم کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند و بپزند.
بعد از اینکه خاگینه پخت آن را در ظرف سروتان بریزید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیقناق
قیقناق جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قیقناق را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه پیده گوشت
آموزش طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
ترشی لیمو عربی
اشکنه رو اینجوری بلدید درست کنید ؟
منبع: رنگارنگ ورد
[ بازدید : 781 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]