مربای زردآلو با نکات و طرز تهیه بی نظیر و رنگ فوق العاده
طرز تهیه مربای زردآلو
- زردآلو 1 کیلو نیم
- شکر 900 گرم
آموزش درست کردن مربای زردآلو
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.
زرد آلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم وتفت میدهیم تا زرد آلو ها بپزند.
کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زرد آلوها تشدید شود .
بعد از کمی تفت دادن شکر را به زرد آلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زرد آلوها در بیاید.
حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد.حدودا نیم ساعت طول میکشه تا آب زرد آلوها کاملا کشیده شود.
در این مربا جز از زرد آلو و شکر از چیز دیگری ستفاده نمیکنیم.باید در طول این مدت هر چند یکبار زرد آلوها را هم برنیم.
روش درست کردن مربای زردآلو
بعد از اینکه آب زرد آلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
ممکن است3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زرد آلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید .
در نهایت مربای زردآلوی ما آماده می شود و پس از سرد شدن می توانید آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای زردآلو
مربای زردآلو جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مربای زردآلو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه کشک خانگی خوشمزه با بهترین طعم
بهترین روش پخت برای درست کردن “قیقناق” یا خاگینه
طرز تهیه “پای سیب خانگی راحت”
طرز تهیه “هویج پلو با دارچین”
منبع : نمناک
[ بازدید : 3044 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]